Pressαρίσματα

Στους Παναιτωλικούς δώσε το 1000ρικο κ. Τσακαλώτε μας!

po-tsakalotos-hilton
Μέσα στην τρελή χαρά ο υπουργός των επιτυχιών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε να το γυρίσει στην πλακίτσα όταν του την έπεσαν κάποιοι σύντροφοι για την υπεραπόδοση του πλεονάσματος.

Ήταν τόσο χαρούμενος με τους θριάμβους του ώστε το γύρισε στο καλαμποκίσιο όταν τον ρώτησαν “και τι θα κάνουμε έτσι και πιάσουμε 4% πλεόνασμα”(ξανοίγονται τα παιδιά…πονάνε ορέ τα παλικάρια;..)


Ο κ. Τσακαλώτος, εντελώς ατσαλάκωτος από την κριτική, θυμήθηκε την “τρέλ(λλλ)α που έχει στο μυαλό” με το μΠΑΟΚ και απάντησε σαν λαϊκό παιδί σπουδαγμένο στην Αγγλία: “Αν το πλεόνασμα είναι 4% δίνουμε από 1.000 ευρώ σε κάθε Παοκτζή”!

Αχαχαχα, σε καλό σου χιουμορίστα πως τα λες, μας έκανες και γέλασαμε(ο τόνος στην προ-προπαραλήγουσα, είμαστε από το Αγρίνιο, εκείνος γιατί κάνει πλάκα;)…Μια παρατήρηση, βέβαια: δεν τον λένε ΠΑΟΚτζή εκεί πάνω. Τον λένε ΠΑΟΚτσή ή-για πιο ψαγμένους- ΠΑΟΚσή.

Τώρα, φανταστείτε να το έλεγε αυτό υπουργός Οικονομικών άλλης κυβέρνησης που μόλις θα είχε φέρει μνημόνιο! Όσο κι αν τα τάγματα εφόδου των προηγούμενων χρόνων τώρα είναι σε λήθαργο, όσο να ‘ναι, ένα ζαρζαβατικό θα είχε πέσει. Μπορεί να μην είχαμε ντου στη Βουλή αλλά τέτοια νόστιμα δύσκολα θα λεγόταν.

Όμως για να μη χαλάμε τα στομάχια μας, να κάνουμε κι εμείς λίγη πλακίτσα. Γιατί στο μΠΑΟΚ το 1000ρικο κ. Τσακαλώτε μας; Ψυχή δεν έχουν οι μικρότερες ομάδες; Γιατί δεν τα δίνεις σε μας εδώ στο Αγρίνιο που είμαστε και λιγότεροι; Να σου ‘ρθει και πιο οικονομικά;

Με ένα χιλιάρικο σε κάθε Παναιτωλικό, παίρνει την ομάδα ο λαός, πουλάει κι ο Κωστούλας χωρίς τύψεις, γίνεται και η ομάδα… λαϊκιά με κρατική χορηγία. Έτσι κι αλλιώς, πάνω -κάτω, υπάρχουν και μεγάλες ομάδες που άνοιγαν οι τράπεζες Κυριακή για να βρουν εγγυητική να πάρουν άδεια και μάλιστα με παρέμβαση του “κακού” Ευ. Βενιζέλου, ξέρεις εσύ κ. Τσακαλώτε μας…

Γι’ αυτό σε λέω: δώκε σε μας το 1000ρικο και θα πάει για καλό σκοπό υπουργέ της καρδιάς μας!

η συντακτική ανεπίδεκτη μονάδα

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button