Pressαρίσματα

Καλή και κακή δημοσιότητα για τους βουλευτές μας

po-boulhΗ Ελιά πάει σε ιδρυτικό συνέδριο και ο Θάνος Μωραΐτης παρήγγειλε ότι “ξεκινάνε όλα από την αρχή”. Σα να λέμε “μην θεωρείτε τίποτε βέβαιο”…

Η ΔΗΜ.ΑΡ πάει να διαλυθεί πριν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες (α ρε Δ. Σταμάτη πόσο μπροστά έβλεπες), οι οποίοι τις μονές μέρες χάνουν από ένα βουλευτή, αλλά η κ. Νίκη Φούντα έχει ήδη δείξει τι προτιμά για το δικό της κόμμα: Σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος χρόνου ή κοινή πλεύση για να το πούμε πιο μαλακά. Κι ας λέει ο Ψαριανός ότι όποιος πάει με τέτοια ποσοστά στον ΣΥΡΙΖΑ θα τον βάλουν να καθαρίζει σκάλες και να πλένει ζάντες, που στην περίπτωση της κ. Φούντα η εικόνα αποκτά και ένα σεξιστικό χαρακτήρα.
Ο Μπαρμπαρούσης έχει τα δικά του, αφού σε δυο βδομάδες πρέπει να έχει ετοιμάσει την απολογία του για κατηγορίες περί σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική συμμορία.
Κοινώς βάσανα, πολλά βάσανα, αλλά και δημοσιότητα σε σημείο που να προβληματίζει τους άλλους χώρους αν κάνει κακό ή καλό η τόση δημοσιότητα. Να, οι δυο βουλευτές της ΝΔ για παράδειγμα μετά τις καλές επιδόσεις που εννοείται ότι βοήθησαν να έρθουν στο νομό, δεν έχουν τι να κάνουν.
Οπότε για να μείνουν στο κάδρο προτιμούν να σχολιάζουν άτυπα όσα παίζει ο Τύπος της Αθήνας για τον ένα ή για τον άλλο ή τον κύκλο τους. Μόνο που συνήθως είναι τόσο κακογραμμένα κάτι…παρασκηνιακά άρθρα που δεν τα διαβάζεις καν ως το τέλος γιατί δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα.
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button