Pressαρίσματα

Με…πληθωρικότητα ξεχνάς Ραχήλ, Διαμαντόπουλο και Τζαμτζή;

po-boulh

 Γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αλλά διαφωνώ κάθετα και οριζόντια (και στο πλάι) με την προτίμηση που έδειξε ο τηλεοπτικός φακός-και εμείς εδώ στο press-στα στιγμιότυπα από τη Βουλή στη πληθωρικότητα της Νίκης Φούντα, βουλευτή ΔΗΜ.ΑΡ στο νομό μας για όσους δεν έτυχε να το γνωρίζουν. Διότι ας πούμε ότι ήταν υπερβολική επιλογή το μπλε φόρεμα που φάνηκε τόσο πληθωρικό, ικανό να τη βάλει στο ίδιο σετ φωτογραφιών με τον ΓΑΠ και με τον Άδωνι να χαριεντίζεται με τον Πολύδωρα. Ας πούμε δηλαδή ότι μια “πληθωρική” γυναικεία παρουσία σε βάζει στο ίδιο κάδρο με τους προαναφερόμενους κι ας μην το δούμε από τη φεμινιστική του πλευρά το θέμα αφού είναι τεχνικώς αδύνατον να είμαστε φεμινίστριες.
Αλλά ρε παιδάκι μου στο Θεό που πιστεύουμε όλοι, τη μέρα που η Ραχήλ έχει βγάλει την κρεμάλα και θα τους κρεμάσει όλους και της απαντάει ο Τζαμτζής “θα μας κλ… τα αρχ…μωρή, τι να μας πεις και συ που διορίστηκες με το ΠΑΣΟΚ(!)”, την ίδια μέρα η Ν. Φούντα, άσχετα από το αν είναι ηθική ή όχι, έξυπνη ή όχι, εντάξει ή όχι, γίνεται θέμα για την πληθωρικότητά της!
Θα είχε πλάκα αν δεν ήταν…σοβαρό. Είμαστε αυτά που καταναλώνουμε. Και μπορεί ο βουλευτής με το καλάσνικοφ να είπε πάλι για “το ραντεβού στα γουναράδικα”, αλλά στον κύριο φωτογράφο και στην καλή εφημερίδα, όπως και σε όλους μας που μπήκαμε σαν παλαβοί να το θαυμάσουμε, μας έμεινε το φόρεμα της Νίκης Φούντα και το περιεχόμενό του…
ο Μαντουμαδόρος
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button