Pressαρίσματα

Μισοάδεια ή μισογεμάτη η αίθουσα;

pre-anesis-syrizaΗ συγκέντρωση στο Άνεσις του ΕΚΜ του ΣΥΡΙΖΑ  είχε πολλά και διάφορα. Το ένα ήταν ότι δεν είχε τον κόσμο που αναλογεί όχι μόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση (και πρώτο κόμμα στο Αγρίνιο) αλλά και στο ένα από τα δυο ή τρία κόμματα που έχει απόλυτη ελευθερία να πει ότι θέλει και να κάνει όποια συγκέντρωση θέλει χωρίς το φόβο αντισυγκέντρωσης.

Αν το σκεφτείς είναι πολύ σημαντικό το πολιτικό πλεονέκτημα που φαίνεται να πηγαίνει χαμένο. Θες γιατί η συνιστώσα που έκανε τη συγκέντρωση θεωρείται ΠΑΣΟΚογενής(στα social media υπήρξαν και επικριτικά σχόλια), θες λόγω μέρας και ώρας η αίθουσα ήταν ή μισοάδεια ή μισογεμάτη ανάλογα πως το βλέπεις.


Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι ο κ. Βίτσας-όντας σοβαρός άνθρωπος- χωρίς περιστροφές και χωρίς να μασήσει τα λόγια του πήρε πάνω του το θέμα των δηλώσεων Βούτση περί μπάτσων κλπ, λέγοντας ότι αυτές ήταν άδικες, πρόχειρες, ατυχείς, υποτιμητικές και αν προλάβαινε θα έχωνε και κανα δυο χαρακτηρισμούς ακόμα.

Και το τελευταίο είναι παραπολιτικό και έχει πλάκα. Ένας ελαφρώς τσακιρωμένος και ολίγον “βαδίζω και παραμιλώ” τύπος που μπήκε ευτυχώς στο τέλος της εκδήλωσης, απομακρύνθηκε όταν απευθυνόμενος στον κ. Βίτσα τον ρώτησε γιατί δεν του δίνει το λόγο και αν είναι ο…Μακαρέζος!

Είπαμε, με την ελευθερία λόγου είμαστε, αλλά όταν βγάζει νόημα…

ο Μαντουμαδόρος

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button