Δυτική Ελλάδα

Αγρίνιο: Στην τελική ευθεία για το Πανελλήνιο Συνέδριο Λογοτεχνίας

etoimasies-synedrio

Την ερχόμενη δεύτερη εβδομάδα μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο για πρώτη φορά Πανελλαδικό Συνέδριο Λογοτεχνίας με θέμα ” Η λογοτεχνία του Μεσοπολέμου στο χώρο της Δυτικής Ελλάδας’. Τη διοργάνωση ανέλαβε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας ( έδρα Αγρίνιο).
Στο συνέδριο θα είναι παρόντες εξέχουσες προσωπικότητες που διακρίθηκαν στην Επιστήμη της Λογοτεχνίας, όπως ο Καθηγητής* και Διακεκριμένος λογοτέχνης Νάσος Βαγενάς, η Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Τζίνα Καλογήρου.
Επίσης θα έχει υψηλόβαθμη θεσμική παρουσία στην πόλη μας η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων που θα εκπροσωπηθεί από την Πρόεδρο της κα Τασούλα Καραγεωργίου.
Το συνέδριο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Απριλίου στις 19:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Συνολικά θα συμμετάσχουν 55 εισηγητές από όλη την Ελλάδα. Η είσοδος για ακρόαση θα είναι δωρεάν, ενώ όσοι επιθυμούν να εγγραφούν σύνεδροι θα λάβουν τον φάκελο του Συνεδρίου που μεταξύ άλλων θα περιέχει συγγράμματα που αφορούν τη Λογοτεχνία ή τη διδακτική της σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Διαβάστε αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα, τα βιογραφικά και οι περιλήψεις εισηγητών του Συνεδρίου κατεβάζοντας το σε μορφή pdf στον ακόλουθο σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/15SHDPi7ZSaRYzyYaMFX1xAK6wpIqVOaJ/view?usp=sharing

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button