Δυτική Ελλάδα

Εύρυθμη λειτουργία Κέντρων Υγείας Αστακού και Μύτικα

epi-kentro-ygeias-arxontoxoriΣτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου που έγινε την περασμένη Δευτέρα 19.1 στον Αστακό, ως πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η εύρυθμη λειτουργία των Κ.Υ. Αστακού και Μύτικα. Έγινε μία μακρά και έντονη σε ορισμένα σημεία συζήτηση. Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι τοποθετήθηκαν, ο Δ/ντης των Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού κ. Χρόνης είπε την γνώμη του, ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού και ο Σύλλογος Φίλων Κ.Υ. Μύτικα επίσης, ο οποίος κατάθεσε γραπτώς τις θέσεις του, περιγράφοντας το πρόβλημα, αλλά και δίνοντας και τις προτάσεις του για το ποια απόφαση-ψήφισμα ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι προτάσεις του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Μύτικα.
Κύριε Πρόεδρε.
Ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Δημοτική Αρχή να πάρει απόφαση-ψήφισμα που:
1) Να δηλώνει ότι θα προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες και παραστάσεις προς τους αρμοδίους ώστε επιτέλους να έχουμε επάνδρωση του Κ.Υ. Μύτικα.
2) Ζητούμε η Δημοτική Αρχή να έρθει σε επικοινωνία-συνεργασία με την Δημοτική Αρχή Λευκάδας και να ξεκινήσει συντονισμένες ενέργειες μαζί τους, γιατί το θέμα του Κ.Υ. Μύτικα αφορά εξ ίσου με την Δ.Ε. Αλυζίας και τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας.
3) Να δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει να έχουμε κλείσιμο του Κ.Υ. Μύτικα και να δεσμεύεται ότι θα προχωρήσει σε δυναμικές ενέργειες αν τυχόν έχουμε αυτή την άσχημη εξέλιξη.
4) Να δεσμεύεται ότι όταν με το καλό τελειώσει το κτίριο του νέου Κ.Υ. Μύτικα θα κάνει όλες εκείνες τις νόμιμες ενέργειες ώστε σύντομα να καταστεί λειτουργικό.


Η τελική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ήταν πρόταση του κ. Δημάρχου, είναι η σύσταση μίας επιτροπής αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο κ. Βραχά, από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τριανταφυλλάκη και των Δ/ντή των Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού κ. Χρόνη. Σκοπός της επιτροπής να συγκεράσουν όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ετοιμάσουν το ψήφισμα-απόφαση.

mytikaspress.blogspot.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button