Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζεται η 1η Επιστημονική Συνάντηση Συνεργασίας στη Ναύπακτο

epi-epistimoniki-imerida-nafpaktos Συνεχίζεται η δεύτερη ημέρα της Επιστημονικής συνάντησης συνεργασίας με θέμα «Μελέτες Μορφολογικών Κανόνων Δόμησης – Αρχιτεκτονική Κληρονομιά» διοργάνωση που πραγματοποιείται στη Ναύπακτο και γίνεται από το ΥΠΕΚΑ σε συνεργασία με τον ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ με τη στήριξη του Δήμου Ναυπακτίας και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας.
Παρουσιάστηκαν οι μελέτες που αφορούν την Ξάνθη – Πέλλα και Ημαθία.Κατόπιν υπήρξαν οι χαιρετισμοί μεταξύ των άλλων του ΓΓΑ του ΥΠΕΚΑ κ. Αλεξιάδη Σωκράτη, της Προέδρου της ΣΑΔΑΣ -ΠΕΑ κας Δεσποτίδη Μυρτούς.Επίσης αναγνώστηκε χαιρετισμός του Υπουργού κ. Μανιάτη Γιάννη.
Η Διευθύντρια ΥΠΕΚΑ κα Μουρμούρη Αθηνά  συνέχισε και ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπουλές Γιάννης  τοποθετήθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση.
Εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου πήρε τον λόγο και καταχειροκροτήθηκε με την τοποθέτησή του.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ναυπακτίας κ. Κοργιαλάς Ιωάννης  ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της ύπαρξης μορφολογικών κανόνων δόμησης για την εξεύρεση λύσεων για τους οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων.
Τέλος ο Διευθυντής του ΕΠΕΡΑΑ κ.  Μαμαλούγκας Ν. ολοκλήρωσε τους χαιρετισμούς επισημαίνοντας ότι η αειφόρος ανάπτυξη στοχεύει στη συνεργασία παραγόντων για την διατήρηση και ανάδειξη της αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς.
Η εκδήλωση συνεχίζεται με τοποθετήσεις της ομάδας Επιβλεπόντων Μελετών.
http://nafsclick.blogspot.gr
Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button