Δυτική Ελλάδα

EKA-Οικοδόμοι καταγγέλλουν την επίθεση στο Πέραμα

koi-perama-epithesi-kke
“Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ καταγγέλλει  σ’ όλους  τους εργαζόμενους τη τραμπουκική δολοφονική επίθεση μελών της ‘’Χρυσής Αυγής’’   στο Πέραμα του Πειραιά  προχτές  το βράδυ , σε βάρος συνδικαλιστών , μελών και στελεχών τον ΚΚΕ με αποτέλεσμα το τραυματισμό τους και τη μεταφορά  τους στο Νοσοκομείο .
Για μια ακόμη φορά το ναζιστικό μόρφωμα της ‘’Χρυσής Αυγής’’  έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο  και το ρόλο που έχει  αναλάβει ενάντια στο ταξικό και λαϊκό  κίνημα .
Έχει αναλάβει το ρόλο  της τρομοκράτησης ‘όσων αντιστέκονται  και αντιπαλεύουν  τα συμφέροντα και την πολιτική  των εφοπλιστών , των τραπεζιτών και γενικότερα του μεγάλου κεφαλαίου .
Είναι το μακρύ χέρι του συστήματος  μέσα σε μία περίοδο κρίσης  , για την υποταγή του λαϊκού κινήματος  στα μέτρα  και την πολιτική της πλουτοκρατίας .
Είναι  αυτό που  απαιτεί και προβάλει  σαν πολιτική  την ανασφάλιστη εργασία  με 14 και 18 ευρώ μεροκάματο και δουλειά από ήλιο σε ήλιο , που απαιτεί νέες φοροαπαλλαγές  για τους εφοπλιστές  και τους πλουτοκράτες  για να αυξήσουν  τα υπερκέρδη τους , είναι οι απόγονοι του Χίτλερ του Μουσολίνι  και του Μεταξά  των ταγματασφαλιτών και των συνεργατών των γερμανών , του Παπαδόπουλου κ.α.

Όλοι οι εργαζόμενοι  πρέπει να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση  της Χ.Α. στα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστών της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης  στο Πέραμα .
Να γυρίσουν την πλάτη  και να απομονώσουν τα φασιστοειδή  αυτά  και  την τραμπουκική δράση τους  μέσα στους χώρους δουλειάς  στις γειτονίες  και στα χωριά .
Μόνη απάντηση πρέπει να είναι η ενίσχυση της Λαϊκής συμμαχίας  και η  άνοδος των ταξικών αγώνων  ενάντια  στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. – μονοπωλίων  για την ανατροπή τους .


ΤΟ Δ.Σ.”

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

14/9/2013
“Το σωματείο της Ένωσης Οικοδόμων καταγγέλλει την προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης 12 Σεπτέμβρη μέλη και στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα Αττικής τραυματίζοντας αρκετούς . Η μανία που επιτέθηκαν και  τα μέσα που χρησιμοποίησαν ( ρόπαλα , καδρόνια , κουκούλες κ.α. )  είχαν σαν στόχο την ύπαρξη νεκρών και όχι απλά να εκφοβίσουν ή να τρομοκρατήσουν . Ανάμεσα στους τραυματίες ένιαι και ο συνάδελφος μας πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου ΠΕΙΡΑΙΑ και στέλεχος του Π.Α.ΜΕ.  Σωτήρης Πουλικόγιαννης .
Τα φασιστοειδή θρασύδειλα φουσκωτά της Χρυσής Αυγής τα τσιράκι των μεγαλοεργοδοτών αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και τους κομμουνιστές που δρουν μέσα στα σωματεία  για την οργάνωση του αγώνα την ανατροπή της βάρβαρης αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής και να αναοίξει ο δρόμος για να μπορεί η εργατική τάξη να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει οικοδομώντας την δική τους εξουσία χωρίς αφεντικά είναι βαθιά νυχτωμένη .
Καλούμε όλους τους  συναδέλφους στις κατασκευές όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να απομονώσουν κάθε φασιστοειδή στοιχείο όπ0οπυ και αν εκδηλώνεται σε κάθε χώρο δουλειάς  σε κάθε γειτονιά και χωριό . Να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά για πάντα  και στα βρώμικα φουσκωτά κτήνη της Χ.Α. και στα αφεντικά τους τους καπιταλιστές . Να δυναμώσουμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα που είναι προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος για νικηφόρα αποτελέσματα για την εργατική τάξη και τους συμμάχους της .
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button