Όλα τα Σπορ

Μιχάλης Θάνος: "Να παραμείνουμε ταπεινοί"

spo-thanou

 

Ο Αίολος Αστακού προελαύνει στα play off της Α ΕΣΚΑΒΔΕ και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Θάνος με αποκλειστική δήλωση του στο www.basket247.gr συνιστά ψυχραιμία και τονίζει την ανάγκη η ομάδα να παραμείνει προσγειωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή του Αίολου: Υπάρχει παρά την νίκη μια γλυκόπικρη γεύση μετά τον αγώνα με τα Γιάννινα εξαιτίας του γεγονότος οτι θα μπορούσε ελέω της αστοχίας μας στα τρίποντα (9/39) να είναι μεγαλύτερη η διαφορά. Συνήθως η ομάδα σουτάρει με καλύτερα ποσοστά όλη την χρονιά. Παρόλα αυτά βρισκόμαστε για εμάς στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Απομένουν δυο πολύ σημαντικοί αγώνες και δεν έχουμε με βάση τον στόχο που έχουμε θέσει το δικαίωμα να εφυσηχαζόμαστε. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και απόλυτα αφοσιωμένοι στον τελικό στόχο και με ακόμα δυο νίκες να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Γ Εθνική. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον χαρακτήρα και την πρωσοπικότητα των παικτών μου. Αυτοί έφεραν την ομάδα εως εδώ, και είμαι βέβαιος ότι θα πράξουν τα δέοντα για να πετύχουμε τον αρχικό μας στόχο.

Υπάρχει απόλυτος σεβασμός τόσο στην ομάδα της Νικόπολης Πρέβεζας τόσο και σε αυτή του Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων που διαθέτουν καλές ομάδες και άξιους προπονητές, όμως για εμάς αποτελεί αυτοσκοπός η κατάκτηση του τίτλου και πρέπει μα παραμείνουμε σοβαρή ως το τέλος.

 

Μιχάλης Σταμουλάκης

http://basket247.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button