Δυτική Ελλάδα

Ζητούν μείωση των εισφορών τους στο μισό τα Σωματεία ταξί Αιτωλ/νίας

epi-taxiΜε πρωτοβουλία του Προέδρου του Σωματείου ΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Χρήστου Παπούλια πραγματοποιήθηκε πρν λίγες ημέρες συνάντηση των Προεδρείων των Σωματείων ΤΑΞΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ. Στην συνάντηση εκδόθηκε μάλιστα ψήφισμα με το οποίο τα Σωματεία ΤΑΞΙ Αιτωλοακαρνανίας ζητούν μείωση των ασφαλιστικών τους εισφορών κατά το ήμισυ. Αν αυτό τους το αίτημα δεν πραγματοποιηθεί, τα σωματεία δηλώνουν πως θα προβούν σε στάση πληρωμών στο δημόσιο ενώ ταυτόχρονα θα κηρύξουν ανεπιθύμητους τους βουλευτές του Νομού.
Συνοπτικά στο ψήφισμα αναφέρεται:
“H  οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο κλάδο των ΤΑΞΙ με συνέπεια το 80% των αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ να αδυνατεί να πληρώσει τις ασφαλιστικές του εισφορές και για το λόγο αυτό προκειμένου να φανούμε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας ζητούμε την μείωση των εισφορών κατά το ήμισυ αφού θεωρούμε ότι και το μέτρο της ρυθμίσης μέσω δόσεων δεν θα αποδώσει.
Καλούμε τους εκπροσώπους μας στο ελληνικό κοινοβούλιο όπως προχωρήσουνε σε όλες τις νομοθετικές και κοινοβουλευτικές ενέργειες για το σκοπό αυτό, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιηθεί είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε στάση πληρωμών προς το δημόσιο και ταυτόχρονα να κηρύξουμε ανεπιθύμητους όλους τους Βουλευτές του τόπου μας και να το εκφράζουμε αυτό σε κάθε συνάντηση μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button