ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Υποψήφιος για Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας ο Βασίλης Σώζος ;

Άνοιξε τα χαρτιά του ο κ. Βασίλης Σώζος και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την Θέση του Δημάρχου στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας.

Σύμφωνα με το τοπικό blog:


Μέρες τώρα έρχεται σε επαφή με πολλούς φίλους και συνδημότες από όλες τις ενότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και φυσικά απ’ όλες τις παρατάξεις μιας και η υποψηφιότητά του είναι καθαρά ανεξάρτητη.

Ο κ. Σώζος γεννήθηκε στις 03/09/1979 και κατοικεί στην Βόνιτσα, είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής μιας και σήμερα είναι Περιφερειακός Σύμβουλος. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών συστημάτων. Γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή για την δράση του τα τελευταία 20 χρόνια και στηρίζει το πεδίο της εστίασης, του τουρισμού και τον πρωτογενή τομέα. Δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων.

Εκλέχτηκε και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας από το 2010 και εκλέχθηκε ξανά στις εκλογές του 2014 και ήρθε πρώτος σε ψήφους. Ανέλαβε Αντιδήμαρχος αλλά μετά από 15 μήνες περίπου παραιτήθηκε 18-12-2015 προκαλώντας την πρώτη μεγάλη απώλεια στο Δήμο. Ενεργός στα κοινά, με κοινωνικές ευαισθησίες, έμπειρος στη τοπική αυτοδιοίκηση, με διοικητική εμπειρία, με οργανωτική ικανότητα, δημιουργική σκέψη και άριστη γνώση όλων των θεμάτων του Δήμου.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και οι απόψεις του θα γίνει από τον ίδιο μέχρι τον επόμενο μήνα.

katounanews

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button