ΕξελίξειςΠολιτική

Υπερασπίζεται η Χ.Α. το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Κατούνα!

po-xa-katouna

Ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή Αιτωλ/νίας, δίνοντας κάποιες διευκρινήσεις σχετικά με την παρουσία μέλους της Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας στην εκδήλωση της στην Κατούνα.
Η ανακοίνωση ασχολείται με δευτερεύοντα ζητήματα και όχι πάντως με την ουσία, που είναι αυτή καθ’αυτη η παρουσία του “πράσινου” στελέχους στην συγκέντρωση. Για παράδειγμα απαντά στα όσα διημείφθησαν και στο εάν το κλίμα στη συγκέντρωση υπήρξε εχθρικό, ενώ δεν λείπουν και οι χαρακτηρισμοί που διέπουν γενικώς τα δελτία της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Να θυμίσουμε πως η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλ/νία, προτίθεται να καλέσει αλλά και να παραπέμψει το συγκεκριμένο στέλεχος του ΠΑΟΣΚ για την απόφαση του να παραστεί στην εκδήλωση της Χ.Α. στην Κατούνα.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr:
“Διαβάσαμε σε ιστοσελίδα ότι το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που παρεβρέθει στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα το περασμένο Σάββατο, << … πήρε το λόγο στην εκδήλωση της Χ.Α. και σε ένα πολύ εχθρικό κλίμα  επιχείρησε να μιλήσει για το αγροτικό πρόγραμμα του Πασοκ ζητώντας απαντήσεις για το αντίστοιχο πρόγραμμα της Χ.Α.! >> (!!!)

Ο ψεύτης και ο κλέφτης, λέει ο λαός, τον πρώτο χρόνο χαίρεται, και οι ψευτοπασόκοι στην συγκεκριμένη περίπτωση, από τη βιασύνη τους να ρίξουν λάσπη στη Χρυσή Αυγή, δεν υπολόγισαν ότι μπορεί να υπάρχει και βίντεο που θα αποκαλύψει τις ψευτιές τους!

Η αλήθεια, είναι ότι το εν λόγω στέλεχος του πασόκ που παρεβρέθει στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα, πήρε τον λόγο από την θέση του ακροατηρίου που βρισκόταν μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, και του ζητήθηκε από τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής να ανέβει στο βήμα που υπήρχε μικρόφωνο, για να ακουστεί καλύτερα στην αίθουσα.
Στην δε ομιλία του, αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα προβλήματα της περιοχής του ξηρομέρου, και σε καμιά περίπτωση δεν επεκτάθηκε σε κομματικά προγράμματα ούτε του πασόκ, ούτε της Χρυσής Αυγής.
Στην συγκέντρωση φυσικά, δεν υπήρχε κανένα <<εχθρικό κλίμα>> , όπως γράφουν ή λένε οι λασπολόγοι, διότι εμείς δεχτήκαμε και ακούσαμε τον οποιοδήποτε Έλληνα πολίτη θέλησε να παραβρεθεί στην συγκέντρωσή μας, και να παρέμβει με τον λόγο του, χωρίς να ζητήσουμε καμιά κομματική ταυτότητα από κανέναν!

Στον δε ισχυρισμό του στελέχους του πασοκ σε τοπική ιστοσελίδα, ότι εμείς τον καλέσαμε σαν εκπρόσωπο του Αγροτικού Συλλόγου, ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς δεν καλέσαμε ούτε τυπικά ούτε άτυπα κανέναν σύλλογο ή φορέα, παρά μόνο πραγματοποιήσαμε μια ανοιχτή συγκέντρωση για όλον τον κόσμο.

Η μεγάλη επιτυχία της συγκέντρωσής μας στην Κατούνα, έτσουξε το πολιτικό πτώμα του πασοκ, (και όχι μόνο αυτό), και αφού βλέπουν ότι τίποτε από όσα πράττουν και λένε δεν τους βγαίνει σε καλό τους, αυτοαναλώνονται μέχρι πλήρους εξαφάνισής τους από τον πολιτικό χάρτη στα εσωκομματικά τους τερτίπια, θυμίζοντας μας το γνωστό και επίκαιρο ρητό περί ανέργου διαβόλου.

Υ.Γ.  Επ’ ευκαιρία, οφείλουμε να απαντήσουμε και σε έταιρο δημοσίευμα που κάνει λόγο για την άδεια που έλαβε η Χρυσή Αυγή από τον δήμο, γράφοντας ‘’…είναι μια επιλογή (του δημάρχου) που σίγουρα δεν ηχεί καλά ’’, λέγοντας ότι, ως καθ’όλλα νομιμότατο κόμμα πράξαμε ότι απαιτείται με αίτησή μας στον δήμο, και λάβαμε την άδεια που ο δήμος υποχρεούταν βάσει νόμου να μας χορηγήσει.
Κάθε άλλη απόφαση για μη παραχώρηση της δημοτικής αίθουσας, θα ήταν αντισυνταγματική και παράνομη.
Σε όσους δεν ηχεί καλά που πραγματοποιήσαμε την συγκέντρωσή μας με νόμιμη άδεια απο τον δήμο, η απάντησή μας είναι η κλασική και καθιερωμένη σε κάθε είδους τέτοιες ανεκδιήγητες γελοιότητες: ΞΥΔΙ !”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button