Δυτική Ελλάδα

«Xιλιόμετρα Aλληλεγγύης» στη Δυτική Ελλάδα: Κοινή δράση για την περίοδο των εορτών

epi-fyladio-xiliometra-allilegiis2

Από τον περασμένο Μάιο, οι παραχωρησιούχοι εταιρείες του αυτοκινητοδρομικού δικτύου της Δυτικής Ελλάδας (ΓΕΦΥΡΑ, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ) έχουν ανακοινώσει την έναρξη δραστηριοποίησης της κοινής πλατφόρμας με τίτλο «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», ως σύμπραξη συμπαράστασης στα μέλη της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ».

Στο πλαίσιο αυτό, οι συμπράττουσες εταιρείες έχουν ήδη αναπτύξει δράσεις ενίσχυσης φορέων της περιοχής.

epi-fyladio-xiliometra-allilegiis

Τα «ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» προχωρούν αυτές τις μέρες της εξόδου σε μία ακόμη κοινή δράση για την περίοδο των εορτών, η οποία θα ξεπεράσει σε εμβέλεια τα όρια της Δυτικής Ελλάδας, εστιάζοντας στο παιδί ως αδύναμο κοινωνικό κρίκο και καλώντας τους χρήστες των αυτοκινητοδρόμων και της Γέφυρας να υποστηρίξουν (όπως και οι τρεις παραχωρησιούχοι) το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Τα φυλλάδια που θα διανέμονται από τους σταθμούς διοδίων (Αντιρρίου, Ελευσίνας, Ισθμού, Ρίου, Αφιδνών, Θήβας, Τραγάνας) προτείνουν στους διερχόμενους να στείλουν sms στο 19810, γράφοντας «ΧΛΜ», με χρέωση 2,48€. Για κάθε sms που θα αποσταλεί, οι εταιρείες θα καταβάλλουν το αντίστοιχο ποσό, διπλασιάζοντας την προσφορά των πολιτών.

Με τον τρόπο αυτό γίνονται πράξη οι ευχές για χαμόγελο στα χείλη των παιδιών που θα νιώσουν το ενδιαφέρον εκείνων που θα τους αφιερώσουν τη σκέψη τους και ένα ελάχιστο συμβολικό ποσό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button