Γεγονότα

Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών στην Ποταμούλα (φωτο)

geg-potamoula-zimies10

Κλιμάκιο αποτελούμενο από την Πολιτική Προστασία του δήμου Αγρινίου, μηχανικούς και γεωπόνους μετέβη σήμερα το πρωί στην Ποταμούλα, για να καταγράψει τις ζημιές από τον χθεσινό ανεμοστρόβιλο που έπληξε το χωριό.

Ελέγχθησαν συνολικά επτά κτήρια, τα περισσότερα οικίες που είχαν υποστεί ζημιές (αποκοπή τμήματος της στέγης , στον χώρο της κουζίνας κλπ).

 

geg-potamoula-zimies1

Ειδοποιήθηκε η ΔΕΗ για να συνδράμει με γερανοφόρο, αφού δέντρα έπεσαν πάνω σε καλώδια με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης σε μέρος του χωριού, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι, σύμφωνα με πληροφορίες και με τις γραμμές του ΟΤΕ.

Στην περιοχή θα μεταβεί και κλιμάκιο του ΕΛΓΑ για καταγραφή του ζωικού και φυτικού κεφαλαίου.
geg-potamoula-zimies2

Αυτή την ώρα στην Ποταμούλα μεταβαίνει και το τμήμα πρόνοιας του δήμου για πιο αναλυτική καταγραφή των ζημιών στα σπίτια και για να συνδράμει σε περιπτώσεις που υπάρχουν οικογένειες που χρειάζονται άμεση υποστήριξη.

Με μια πρώτη εικόνα, η κατάσταση δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα ανησυχητική αφού τα σπίτια που είναι μη κατοικήσιμα λόγω μεγάλων προβλημάτων στην στέγη είναι εκείνα στα οποία δεν  διαμένουν επί μονίμου βάσεως οι ιδιοκτήτες τους.


geg-potamoula-zimies3
geg-potamoula-zimies4
geg-potamoula-zimies5
geg-potamoula-zimies6
geg-potamoula-zimies7
geg-potamoula-zimies8
geg-potamoula-zimies9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button