Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις για τις δράσεις στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Μεσολογγίου

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Πασιόπουλο και τον υπεύθυνο Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννη Χαλαζιά, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Χατζή.

Αντικείμενο της συνάντησης ο προγραμματισμός δράσεων στους εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.


Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου:

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος κατέθεσε αρκετές σκέψεις και προτάσεις προς το Πνευματικό Κέντρο, ανάμεσα στις οποίες ήταν η τοποθέτηση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στις επιχειρήσεις επί και πέριξ της πλατείας που έχουν πληγεί λόγω των έργων ανακατασκευής, η πραγματοποίηση δρομολογίων με άμαξες ως ατραξιόν για τους επισκέπτες της πόλης και η αξιοποίηση των ξύλινων σπιτιών που είχαν αγοραστεί παλαιότερα με χρήματα των εμπόρων σε κεντρικά σημεία της αγοράς για την πραγματοποίηση διάφορων εκδηλώσεων που θα ενισχύσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα για τους καταναλωτές.

Η διοίκηση του Συλλόγου έλαβε διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου ότι οι παραπάνω, καθώς και άλλες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, θα επεξεργαστούν από την πλευρά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να δρομολογηθεί ο προγραμματισμός των δράσεων ενόψει Χριστουγέννων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button