ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ξανά η Τριχωνίδα στις οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα Κυριακή

Συνεχίστηκαν οι συνθήκες καύσωνα και την Κυριακή 27/06, με τη θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια να ξεπερνά τους 40 ⁰C, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται και πάλι στα Αρφαρά Μεσσηνίας με 41,4 ⁰C.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ υψηλότερες θερμοκρασίες κατά τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 27/06, παρουσιάζονται στον πίνακα της κεντρικής εικόνας.


Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο σταθμός στην Γαβαλού Μακρυνείας, όπου ο υδράργυρος άγγιξε τους 39 βαθμούς. Στο Αγρίνιο, η ανώτατη θερμοκρασία καταγράφτηκε στις 15:46 με 37,9 βαθμούς Κελσίου. Αντίστοιχα χθες Σάββατο ο σταθμός του Αγρινίου κατέγραψε 40 βαθμούς και την Παρασκευή 41,1.

Η εικόνα προέρχεται από την κάμερα στην περιοχή Κοκκάρι της Σάμου, η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Περισσότερες όμορφες εικόνες από διάφορα μέρη της χώρας μας, μπορείτε να δείτε στις μετεωρολογικές κάμερες του δικτύου.  

Πρόκειται για τις οκτώ υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες της Κυριακής 27/06/2021, όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, με την καλοκαιρινή εικόνα της μετεωρολογικής κάμερας από το νησί της Σάμου (περιοχή Κοκκάρι), η οποία ανήκει στο δίκτυο καμερών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr (Πηγή Εικόνας: www.samostour.dk).  


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button