Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Μεσολόγγι: Απονεμήθηκε το βραβείο χριστουγεννιάτικης βιτρίνας

Η τριμελής επιτροπή αφού είδε όλες τις στολισμένες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της πόλης του Μεσολογγίου, ομόφωνα επέλεξε να δοθεί το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και μια τιμητική πλακέτα στο κατάστημα ρούχων και γυναικείων αξεσουάρ «Ιωάννου» που βρίσκεται στην οδό Ελευθέρων Πολιορκημένων.

H τριμελής Κριτικής επιτροπής αποτελούνταν από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου κ. Μελαχρή Περσεφόνη ,την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κ. Δασκαλή Όλγα και την Αρχισυντάκτρια της Εφημερίδας Αιχμή κ. Βάσω Βήττα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου διευκρινίζει ότι φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που διοργανώθηκε ο διαγωνισμός και δόθηκε μόνο ένα βραβείο.

Για την επόμενη Χριστουγεννιάτικη εορταστική περίοδο ο διαγωνισμός θα έχει τρία βραβεία με το πρώτο να είναι του ποσού των 500 ευρώ, το δεύτερο του ποσού των 300 και το τρίτο του ποσού των 200 ευρώ ώστε να παρακινηθούν οι επιχειρήσεις μέλη μας να συμβάλουν με τον στολισμό των βιτρινών τους στο εορταστικό κλίμα που θα επικρατεί στην αγορά της πόλης μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button