PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Ο Βοσκόπουλος, ο Νικολάκης και τα… πατατάκια

Όσο το προεκλογικό θερμόμετρο ανεβαίνει, τόσο πιο ενδιαφέρουσες γίνονται οι συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αγρινίου.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ή κουράστηκαν να παρακολουθούν όλη την προχθεσινή συζήτηση, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα, έγιναν δυο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις.

Η μια μάλιστα, αυτή του Γ. Παπαναστασίου έγινε  με το τέλος της συνεδρίασης. Ο Δήμαρχος, “διέλυσε”  τις όποιες φήμες τον ήθελαν να αναμένει ανατροπές στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και να αμφιταλαντεύεται για το αν θα μετακινηθεί εκεί.

Χθες λοιπόν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, ανακοίνωσε πως θα ζητήσει από τους αγρινιώτες την ανανέωση της θητείας του.

Ξεκάθαρα ακόμη είπε πως θέλει άλλη μια θητεία, που θα είναι και η τελευταία.

Όσο για τις ανακοινώσεις του συνδυασμού του, αυτές είπε πως θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο…

Προφανώς περιμένει να δει πως διαμορφώνεται το προεκλογικό τοπίο μιας και κάποιες ανακοινώσεις, δεν έχουν ακόμη γίνει.. Ειδικά αυτές που υπολογίζει περισσότερο…

Η δεύτερη ανακοίνωση ήταν του Κώστα Ρόκου. Πέρα από την σκληρή κριτική που άσκησε στον απολογισμό, είπε πως “πιθανότατα” δεν θα ασχοληθεί με τα κοινά το 2019.

Τόνισε πάντως το “πιθανότατα”, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο, έστω μικρό.

Κατά τα άλλα, στη συνεδρίαση υπήρχαν και κάποια άλλα στιγμιότυπα που αξίζουν:

– Η ακαταλαβίστικη για τους περισσότερους αποχώρηση της παράταξης Τραπεζιώτη. Ενώ είχε ένα προνομιακό πεδίο να σφυροκοπήσει τη δημοτική αρχή, το σπατάλησε σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, που όπως φαίνεται δεν είχε και τα αναμενόμενα οφέλη.

– Ο δήμαρχος δεν αρκέστηκε σε ένα περίγραμμα του απολογισμού. Έφτασε στο σημείο να μιλά για… τουαλέτες και ελαιοχρωματισμούς, επαναλαμβάνοντας διαρκώς “τι να πρωτοπώ…” θέλοντας να πείσει για το πλούσιο έργο.

– Κουραστικοί οι περισσότεροι αντιδήμαρχοι που επιδόθηκαν σε “παπαγαλία” των εγγράφων που τους έδωσαν οι υπηρεσίες. Ειδικά οι κ. Σαλακίδου και Παπαγεωργίου δεν σκέφτηκαν καν να διανθίσουν κάπως τις εισηγήσεις τους, αποδεικνύοντας την χαμηλή πολιτική τους επάρκεια.

– Δεν έχει συνηθίσει να μιλά απαξιωτικά ο Νίκος Γκρίζης. Του ξέφυγε όμως ένα “Νικολάκη”, που είπε σε τέτοιο τόνο, στον Νίκο Θεοδωρόπουλο, Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, όταν ο δεύτερος τον ρώτησε κάτι.

– Ο κ. Θεοδωρόπουλος το “φύλαγε” και όταν πήρε το λόγο έκανε μια αναφορά σε συζήτηση που είχε παλιότερα με “τον αντιδήμαρχο τον… Νικολάκη τον Γκρίζη!”

“Φάε τα πατατάκια σου Μαρία!” είπε ο Νίκος Καζαντζής στην κ. Παπαγεωργίου, όταν τον διέκοψε στην παρέμβαση του για τον απολογισμό. Η αντιδήμαρχος, μαζί με τις κ. Σαλακίδου και Σαλμά, σχολίαζαν ψιθυριστά και εμφανώς ενοχλημένες, την κριτική των κ. Καζαντζή και Ρόκου. Ο πρώτος ως πιο ευέξαπτος, δεν άντεξε…

–  Τον “πρίγκιπα” Τόλη Βοσκόπουλο, θυμήθηκε ο Κώστας Ρόκος , για να κάνει ένα πρώτο σχόλιο για το περιεχόμενο του απολογισμού του Δήμου. Τον χαρακτήρισε “ανεπανάληπτο” με σαφή ειρωνική διάθεση.

Π.Η.Τ.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close