Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις την Κυριακή στην επ. οδό Πάλαιρος – Μύτικας

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή της ποδηλατικής διαδρομής «MEDCYCLETOUR», κατά μήκος της Επαρχιακής Οδού Βόνιτσας – Αστακού, την Κυριακή 5 Μαϊου.

Αποφασίζεται ο περιορισμός των ορίων ταχύτητας και η προσωρινή ακινητοποίηση των κυκλοφορούντων οχημάτων, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας, στην Επαρχιακή Οδό Βόνιτσας – Αστακού και στο τμήμα αυτής, μεταξύ της Δ.Κ. Παλαίρου και της Τ.Κ. Μύτικα (από το 15ο χλμ. έως το 35ο χλμ.), όπου θα διεξαχθεί η αθλητική εκδήλωση, την Κυριακή 05/05/2019 και από ώρες 10.00΄ έως 14.00΄.

β. H αθλητική εκδήλωση θα έχει ως αφετηρία την κεντρική Πλατεία της Τ.Κ. Παλαίρου (λιμάνι) και τερματισμό το λιμάνι της Τ.Κ. Μύτικα.

ΑΡΘΡΟ (2)
Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

ΑΡΘΡΟ (3)
Έναρξη ισχύος της παρούσης την Κυριακή 05/05/2019 από 10.00΄ ώρα έως 14.00΄ ώρα.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», ως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου – Βόνιτσας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close