Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Βοήθεια στο σπίτι»: Προς εξόφληση οι εργαζόμενοι του δήμου Μεσολογγίου

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Κατά τη σημερινή, 27/6 συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) εγκρίθηκε η καταβολή της 1ης και 2ης δόσης έτους 2019 του προγράμματος που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Αύριο, 28/6/2019 αναρτάται και ο σχετικός πίνακας κατανομής της χρηματοδότησης στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Πρόκειται για δεδουλευμένα ενός εξαμήνου δηλαδή μέχρι το τέλος Ιουνίου 2019 και ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι θα πάρουν βαθιά ανάσα.

Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα εντάσσονται πλέον στο Δήμο και από 13/6/2019 έχουν δοθεί οι σχετικές οδηγίες – κατευθύνσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξής τους.

Αυτό, σε συνδυασμό με τη δρομολόγηση της μονιμοποίησής τους επιλύει και ικανοποιεί το χρόνιο αίτημα των εργαζομένων στο πρόγραμμα για μόνιμη και σταθερή εργασία.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να εκτιμηθεί αναλόγως από το σύνολο των εργαζομένων και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Η Κοινωνία Μπροστά” του δήμου Μεσολογγίου, καταλήγει:

“ΥΓ. Να υπενθυμίσουμε στην απερχόμενη δημοτική αρχή ότι τα χρήματα αυτά αφορούν αποκλειστικά και μόνο την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργαζομένων και να μην διανοηθούν να βάλουν χέρι διαθέτοντάς τα παρανόμως στην κάλυψη της τεράστιας “τρύπας” που υπάρχει στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button