Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βλάβη στον κεντρικο αγωγό ύδρευσης της Μακρυνείας

Πολλά είναι τα παράπονα και οι διαμαρτυρίες κατοίκων χωριών της Μακρυνείας που από το πρωί, όπως αναφέρουν δε έχουν νερό.

Σύμφωνα με ενημέρωση απο την ΔΕΥΑ Αγρινίου, το πολύπαθο δίκτυο της περιοχής έχει βλάβη , ειδικότερα στον κεντρικό αγωγό.


Οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να διαρκέσουν δυο ώρες ακόμη.

Πάντως κάτοικοι στον Αγιο Ανδρέα και τις Παπαδάτες ειδικότερα, που επικοινώνησαν με το agriniopress, καταγγέλλουν πως οι διακοπές είναι συχνές και προβλέπουν ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι.

«Κάθε μέρα ίδια δουλειά….και σήμερα έχουμε από το βράδυ χωρίς νερό», λέει συγκεκριμένα κάτοικος απο τις Παπαδάτες.

«Kαλησπερα έχουμε πρόβλημα στον Αγιο Ανδρέα Μακρυνείας. Προχτές κόπηκε το νερό όλη μέρα! Με καύσωνα, δεν είχαμε νερό να πιούμε . Σήμερα από δεν έχουμε νερό πάλι , χωρις προειδοποίηση! Έχει 40 βαθμους και δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο να πάμε για δουλειά, ούτε μαγειρέψαμε ούτε να πιούν νερό τα ζώα μας! Έλεος δηλ. Πάλι χωρίς προειδοποίηση», αναφέρει στο μήνυμα του κάτοικος του Αγίου Ανδρέα.

Να σημειωθεί πως στην συγκεκριμένη περιοχή, έχει παρατηρηθεί κατασπατάληση του νερού ύδρευσης για γεωργικές εργασίες και για τον λόγο αυτό η ΔΕΥΑ, έχει εκδώσει σχετικές ανακοινώσεις, ζητώντας ορθολογική διαχείριση.

* φωτο αρχείου


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button