ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Βελτίωση υποδομών παιδικών σταθμών στον Δήμο Μεσολογγίου

Προβάλλοντας την άμεση ανάγκη της βελτίωσης των υποδομών για την ασφάλεια και ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου πραγματοποιεί επεμβάσεις στα κτήρια όπου στεγάζονται παιδικοί σταθμοί σε κάθε χωρική ενότητα.

Ειδικότερα, σε Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες η αντιμετώπιση προβλημάτων συντήρησης, μόνωσης, πρόσβασης και ασφάλειας ήταν άμεση και για το λόγο αυτό προχώρησαν ταχύτατα οι διαδικασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων παιδικών σταθμών μέσα από το έργο «Επεμβάσεις βελτίωσης παιδικών σταθμών Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου», αρχικού προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.


Οι εργασίες συντήρησης κι αναβάθμισης των κτηρίων περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων κουφωμάτων σε πόρτες και παράθυρα ανακαίνιση χρωματισμών, αντικατάσταση υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων, επιδιορθώσεις σε στέγες των κύριων κτηρίων αλλά και των συνοδευτικών εγκαταστάσεων, υγρομόνωση και θερμομόνωση των δωματίων, αντικαταστάσεις δαπέδων – ειδών υγιεινής, κατασκευή νέων εσωτερικών χωρισμάτων και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων.

Οι παιδικοί σταθμοί όπου γίνονται οι παρεμβάσεις είναι οι Β’ και Γ’ Μεσολογγίου, Αιτωλικού, Νεοχωρίου, Σταμνάς, Ευηνοχωρίου, Κατοχής, και Γουριάς.

Σε δήλωσή του για το πρόγραμμα της ευρείας ανακαίνισης των παιδικών σταθμών του Δήμου, ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος αναφέρει ότι «Είναι βασική προτεραιότητά μας η αισθητική και λειτουργική βελτίωση υποδομών των παιδικών σταθμών. Στοχεύουμε στην δημιουργία ενός ασφαλούς και αισθητικά αναβαθμισμένου περιβάλλοντος, μέσα στο οποίο φιλοξενούνται μικρά παιδιά. Συνεχίζουμε το έργο μας βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Ειδικά δε σε ότι αφορά τις προσχολικές και σχολικές εγκαταστάσεις, κάθε επείγον πρόβλημα αντιμετωπίζεται άμεσα κι αποτελεσματικά».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button