Γεγονότα

Βασίλης Ταουξής: Έχω "άσσους" στο μανίκι μου που θα ανατρέψουν τα πάντα

lagoudi-6

Ο Βασίλης Ταουξής, νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, αποκάλυψε ότι έχει άσσους κρυμμένους στο μανίκι του που θα ανατρέψουν τα πάντα γύρω από την υπόθεση του θανάτου της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.

“Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν στοιχεία που θα κάνουν πάταγο” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ταουξής μιλώντας στην Espresso και πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει επιχείρηση στην Τριχωνίδα για τον εντοπισμό του κινητού της άτυχης 44χρονης.

“Δύτες θα βουτήξουν για να ψάξουν εξονυχιστικά τη λίμνη, ενώ στις έρευνες θα βοηθήσουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για υποβρύχια φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση. Θα ίπτανται ακόμη και drones, τα οποία θα ‘χτενίζουν’ από ψηλά τη μεγάλη έκταση της λίμνης” ανάφερε ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο κ. Ταουξής αποκάλυψε ότι έχει αναθέσει σε πραγματογνώμονα τη σύνταξη μίας μελέτης πάνω στην έκθεση αυτοψίας, όπου θα σχολιάζει και θα αναλύει όλα όσα έχει δει στο αυτοκίνητο του θύματος.

Ο ειδικός είναι ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης ο οποίος έχει αναφερθεί σε “πολύ σημαντικές παραλείψεις και λάθη της αυτοψίας”.

“Στην έκθεση μου θα αναφέρονται αναλυτικά ποια είναι αυτά. Δεν πρόκειται μόνο για τον δείκτη καύσης πάνω στη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού, αλλά και σε άλλα στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης, γιατί έχουν ουσιώδη επιρροή και σχέση με αυτή” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γκουρμπάτσης μιλώντας στην εφημερίδα.

“Θεωρώ εικασίες αυτά που υποστηρίζει η Αστυνομία και θα έλεγα πως δεν στέκουν ούτε σε επίπεδο σεναρίου” πρόσθεσε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button