Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Βασίλης Σώζος: “Αδιαπραγμάτευτα το ήθος και η αποτελεσματικότητα του Απ. Κατσιφάρα” (ηχητικό)

Την αισιοδοξία του ότι το επόμενο διάστημα η περιφερειακή αυτοδιοίκηση θα κληθεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε μια σειρά από βασικούς άξονες πολιτικής, εκφράζει μέσα από το agrinioewbradio και τον ANTENNA  STAR 103,5 ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Απόστολο Κατσιφάρα, Βασίλης Σώζος.

Ο κ. Σώζος αποτελεί μια νέα και δυναμική υποψηφιότητα, είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας και αυτοδιοικητικός στην περιοχή της Βόνιτσας.

Στις δηλώσεις του, επισημαίνει μεταξύ άλλων πως το εύρος των δραστηριοτήτων και ο ρόλος των περιφερειακών αυτοδιοικήσεων αναβαθμίζεται σε όλη την Ευρώπη και αυτό αρχίζει να συμβαίνει και στη χώρα μας, μέσα από τον “Κλεισθένη”.

“Ίσως μάλιστα θα έπρεπε το Σχέδιο αυτό να είναι πιο τολμηρό και πιο καινοτόμο” λέει χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη “Δικαίωμα στην Πρόοδο” τονίζει ακόμη πως ο σημερινός Περιφερειάρχης αποτελεί την “επιτομή του ήθους” στην πολιτική και αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισε την συμπόρευση μαζί του.

Επισημαίνει ακόμη την αποτελεσματικότητα, που αποτυπώνεται μέσα από την απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, αλλά και την εμπειρία, ως βασικό συστατικό για την συνέχιση ενός έργου που αναγνωρίζεται.

Μάλιστα ο κ. Σώζος φέρνει σαν παράδειγμα τον απολογισμό της Περιφέρειας στον τομέα της Παιδείας.

Ακόμη, στις δηλώσεις του ο υποψήφιος, αναφέρεται στις πολύ σημαντικές προοπτικές που υφίστανται πλέον για την περιοχή της Βόνιτσας, που καθίσταται ένας αναπτυξιακός κόμβος και τουριστικός πόλος ειδικά μέσω των οδικών δικτύων που θα συνδέονται στην περιοχή.

Σε αυτόν τον τομέα η Περιφέρεια έχει πρωτοστατήσει καταλυτικά, τονίζει ο κ. Σώζος, με το διπλό οδικό έργο από Λευκάδα προς Ακτιο και Βόνιτσα, αλλά και με τους δρόμους Πογωνιά – Πλαγιά και Κατούνα – Λουτράκι.

Η αισιοδοξία του είναι διάχυτη για την “εκτόξευση” του τομέα του τουρισμού στο παραλιακό μέτωπο που βρίσκεται απέναντι από το νησί της Λευκάδας.

Τέλος ο κ. Σώζος σχολιάζει και τις συνέργειες της επόμενης μέρας των αυτοδιοικητικών εκλογών.


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close