Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Βάσεις 2021: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες από τη Διεύθυνση του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου

Συγχαρητήριες ευχές από την Διεύθυνση του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου

Συγχαρητήριες ευχές από την Διεύθυνση του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου προς τους μαθητές και τις μαθήτριες για την προσπάθεια και την επιτυχία στον αγώνα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ανακοίνωση:


«Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε εσάς, τους μαθητές και τις μαθήτριες μας για την προσπάθεια και την επιτυχία σας στον αγώνα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μας κάνατε υπερήφανους…

Η προσπάθειά σας ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, αν και δύσκολη εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που επέβαλλε η πανδημία, ανταμείφθηκε. Τα φοιτητικά χρόνια που έρχονται είναι χρόνια εμπειριών, απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, πλούσιων παραστάσεων. Να ζήσετε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: να ακούτε την καρδιά σας, να αδράττετε τις ευκαιρίες, να αγωνίζεστε, να εκτιμάτε τη ζωή και τότε θα κρατάτε το ¨κλειδί ¨ της ευτυχίας.

Συγχαρητήρια στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας για την πολυεπίπεδη συμπαράσταση και τη συμβολή τους στην επιτυχία σας.

Για τους μαθητές μας που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που προσδοκούσαν, ας γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν εδώ. Τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν πάντα να πραγματοποιηθούν, όταν η θέληση είναι μεγάλη. Το μέλλον σας διαμορφώνεται συνεχώς και δεν καθορίζεται από μια στιγμή.

Καλή πρόοδο σε όλους και όλες σας!!!
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ»

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button