Βαριά ήττα για τον Χαρίλαο Τρικούπη (φωτο)

Βαριά ήττα για τον Γ.Σ.Χαρίλαο Τρικούπη από τον Μανδραικό σήμερα το απόγευμα στο Μεσολόγγι με τελικό σκορ 57-70.
Στην 3η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής basket η ομάδα του Τρικούπη δεν έμοιαζε σε τίποτα το παιχνίδι του όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές.

Η αστοχία και τα πολλά λάθη σε συνδυασμό το γρήγορο παιχνίδι του Μανδριακού και την ευστοχία των παικτών του το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μεγαλύτερη διαφορά αν δεν υπήρχε στο γήπεδο ο Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος που για άλλη μια φορά ήταν ο καλύτερος παίκτης του Τρικούπη.


Γενική εικόνα του αγώνα μια πιο καλή ομάδα ο Μανδριακός άξιζε την νίκη ενώ ο Τρικούπης σήμερα έδειξε σαν να βρέθηκαν πρώτη φορά οι παίκτες μέσα στο γήπεδο.Μια εικόνα που δεν έχει ξαναδείξει και ευχόμαστε να μην την ξαναδούμε.
Οι φίλαθλοι του Μεσολογγίου γέμισαν για άλλη μια φορά το γήπεδο και όπως πάντα στήριζαν την ομάδα τους με πραγματικό αθλητικό πνεύμα.

Διαιτητές:Καρακάσης – Ρίζος
Δεκ:14-16 07-22 14-15 22-17
Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης:(Δεράος) Ιωάννου 3(1) Βουρνάς 4 Ζαμπέτης Σταμούλης Καρβέλης Μουράτογλου 9(1) Σταυρόπουλος 18(4) Δημητρόπουλος Γεωργιάδης 7(1) Παπαγεωργίου 2 Τριφτανίδης 2 Ψάλτου 12
Α.Ο.Μανδραικός:(Γρίβας) Παπαποστόλου Σπυρόπουλος 17(2) Καραλής 18(4) Κούρτης 10(1) Δρακωτός Γιατράκος Στέφος 6 Λαμπρόπουλος 6(1) Καμπερίδης Καρυπίδης 13(1)





http://www.onairnews.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress