Lifestyle & PeopleΡοή Ειδήσεων

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – «Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής»

ίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αποφάσισαν να χωρίσουν, όπως αποκάλυψε η Ισπανίδα τενίστρια μέσα από story της στο Instagram σήμερα Κυριακή του Πάσχα (5/5).

Η Πάουλα Μπαντόσα εξήγησε ότι οι δυο τους χώρισαν φιλικά, ενώ ζήτησε την «προστασία της ιδιωτικής τους ζωής», ενώ ευχαρίστησε τα αγαπημένα της πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν.


«Ύστερα από προσεκτική σκέψη και πολλές όμορφες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε φιλικά τους δρόμους μας. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μάθηση, και ως φίλοι με αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε στα δικά μας μονοπάτια.

mpantosa

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη των φίλων μας, των οικογενειών μας και όλων όσοι υπήρξαν μέρος της ιστορίας μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας, συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλον μόνο το καλύτερο σε όλες τις προσπάθειές μας.

Ζητάμε ευγενικά την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό σας», έγραψε η Πάουλα Μπαντόσα.

reader.gr

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button