ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Super League: Νέα αργοπορία για το VAR

Για τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο πάει η εφαρμογή του VAR σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου, κάτι που σημαίνει πως θα προκύψει νέα καθυστέρηση…

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play Fm 96.1» ότι το VAR «θα εγκατασταθεί στα μέσα του δευτέρου γύρου. Ευτυχώς θα το έχουμε έστω και αργά. Φεβρουάριο με Μάρτιο θα έχουμε μια πιο αντικειμενική διαιτησία. Νομίζω πως θα βοηθήσει πάρα πολύ». Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόταση που είχε καταθέσει ο Ιβάν Σαββίδης να αναλάβει αυτός το κόστος αλλά και στα προβλήματα που υπάρχουν λέγοντας πως «ο Σαββίδης ήθελε το VAR γιατί δεν ήθελε να είναι ο χαλίφης στην θέση του χαλίφη και αυτό με κέρδισε σαν άνθρωπο. Αυτήν την στιγμή εξετάζεται, οι υποδομές στα γήπεδα μας προβληματίζουν».


Ο διαγωνισμός για το VAR ολοκληρώθηκε στις 4 Αυγούστου και ο προϋπολογισμός του έργου είναι 13.9 εκατ. ευρώ. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει δύο ελληνικές εταιρείες: η ONEX, που αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και έχει επεκταθεί στους κλάδους της αεροπορίας και της άμυνας, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας, της νανοτεχνολογίας και των επιχειρηματικών υπηρεσιών και η InDigital, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Πληροφορικής και Ανάπτυξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών. Από την στιγμή που θα επιλεγεί η ανάδοχος εταιρία που θα εγκαταστήσει το Video Assistant Referee, χρειάζεται μετά ένα διάστημα 2 – 5 μηνών.

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button