PressαρίσματαΡοή Ειδήσεων

Σύγκρουση Κωνσταντάρα-Βαρεμένου και η ουσία αλλού…

Στον τσακωμό-έπος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμου μεταξύ δημάρχου κ. Κωνσταντάρα και βουλευτή- και αντιπροέδρου της Βουλής- κ. Βαρεμένου (βάζουμε πρώτο τον γηπεδούχο),μπορεί να περάσαμε ωραία εμείς που ήμασταν παρατηρητές αλλά οι συμμετέχοντες σίγουρα ταλαιπωρήθηκαν.

Περισσότερο ο Γιώργος Βαρεμένος που έδειχνε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. Ότι δηλαδή ο δήμαρχος Θέρμου δίπλα του έκανε λόγο για «μαυρογιαλιουρισμό» και μάλιστα με ένα ύφος εντελώς ψυχρό και ανέκφραστο. Δείτε το βίντεο στο σημείο που ο βουλευτής χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και θα καταλάβετε. Σχεδόν ατάραχος ο Σπ. Κωνσταντάρας του λέει να μην χτυπά το χέρι στο τραπέζι σε κείνον και να το χτυπά στον… Κασιδιάρη στη Βουλή!


Πάνω από δέκα φορές ο Γ. Βαρεμένος λέει στο βίντεο «δεν το πιστεύω αυτό που μου συμβαίνει» και άλλες τόσες «δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράγμα»! Μάλιστα, τα λέει όλα αυτά με τα χέρια ανοιχτά κι αν υπήρχε διαιτητής στην όλη διαδικασία σίγουρα θα του είχε δώσει κίτρινη κάρτα, διότι αυτό απαγορεύεται…

Μιας και είπαμε για διαιτητή, το προεδρείο κρατά την ψυχραιμία του αρκετά ενώ σε κάποιο σημείο ακούγεται κι ένα «και τι θέλετε να κάνω εγώ;» από τον πρόεδρο. Κάπως σαν το «τι α κάν’ς; α κάειτς α μαλώεις;», που τόσο πολύ έχει γίνει σουξέ στη χώρα.

Και στους δύο μονομάχους όμως, όπως και στην συντριπτική πλειοψηφία των θεατών του βίντεο, διαφεύγει η ουσία, το σημαντικό. Ασχέτως αν τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει ο κ. Βαρεμένος κι αν έπρεπε να δημοσιευτεί ο τρόπος που έγιναν, αυτό που μετράει είναι πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος το σήκωσε το τηλέφωνο.

Πήρε κι έκανε παρέμβαση στον υπουργό του στυλ «έχουμε ένα θεματάκι, βάλε ένα χεράκι εκεί πέρα να ξεμπλέξουμε», δηλαδή έκανε τι; Ναι, εξωθεσμική παρέμβαση, προσωπική… Ναι, πως το λένε αυτό; Ελάτε μην ντρέπεστε. Ε, ναι, ρουσφετάκι έκανε! Ορίστε, ουφ, το είπαμε, πάει κι αυτό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι θεσμός και κανένας θεσμός δεν σηκώνει τα τηλέφωνα να «σπρώξει» τα πράγματα. Ο Γιώργος Βαρεμένος λίγο πριν αναφερθεί σε αυτό, έλεγε πως μια υπογραφή από την Περιφέρεια που ενδιέφερε το Θέρμο έκανε έναν ολόκληρο χρόνο! Οπότε, καταλάβατε…

Τώρα, γιατί εμάς εδώ όλο αυτό δεν μας προκαλεί καμιά εντύπωση; Ίσως γιατί είμαστε μεγάλα παιδιά και θυμόμαστε πώς έχουν πολιτευθεί, τα τελευταία 30 χρόνια τουλάχιστον, όλοι οι πολιτικοί άρχοντες που σήμερα είναι στο(πολύ) προσκήνιο.

 

η συντακτική προεδρική μονάδα

 

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. ΟΥ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΩ Η ΓΛΩΤΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ!!! ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!!! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΨΗΛΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!! ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button