Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Δυο χρόνια χωρίς τον αντιδήμαρχο Ν. Τσακάλη

Πριν δυο χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή τρέχοντας για την επίλυση των προβλημάτων της Παλαίρου και ολόκληρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, το πολύ έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγαπητός όχι μόνο στον δήμο, αλλά σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, Νικόλαος Τσακάλης.

Η είδηση είχε πέσει σαν κεραυνός στην τοπική μας κοινωνία όταν κυκλοφόρησε πως ο Νίκος Τσακάλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα στις 26/9/2016 όπου είχε μεταβεί μαζί με τον δήμαρχο για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου.


Γεννημένος το 1956 στην Πάλαιρο, μέλος φτωχής, αγροτικής οικογένειας όπως οι περισσότεροι, αγωνίστηκε από μικρό παιδί και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, αλλά και ένας υπέροχος οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.

Ο Νίκος Τσακάλης ήταν ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική αυτοδιοίκηση μιας και ασχολείται πολλές τετραετίες .

Ήταν πέντε φορές εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση παίρνοντας τους περισσότερους σταυρούς, ξεκινώντας από κοινοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος επί Κώστα Βίτσα στο Δήμο Κεκροπίας (Παλαίρου), στην συνέχεια δημοτικός Σύμβουλος το 2010 στον Καλλικρατικό δήμο Ακτίου – Βόνιτσας , ενώ το 2014 εκλέχθηκε εκ νέου και τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος από τον δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη .

“Ένας άνθρωπος που δούλεψε σκληρά και με αυταπάρνηση για τον τόπο του, ένας άνθρωπος που αποτέλεσε σύμβολο για την περιοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας άνθρωπος που έβαζε το στήθος μπροστά για την Πάλαιρο, ένας άνθρωπος που αφήνει ένα τεράστιο κενό πίσω του, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και φίλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ.” επισημαίνεται στην σχετική ανάρτηση του τοπικού blog katounanews

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button