Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Τρόχαιο-Αρέντα: Πένθος για την οικογένεια του προέδρου και CEO της «Άκτωρ» Χρ. Παναγιωτόπουλου

Πατέρας του, ο 82χρονος οδηγός του Ι.Χ. που έπεσε σε γκρεμό

Πένθος για την οικογένεια του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του μεγάλης κατασκευαστικής Εταιρείας Ακτωρ ΑΤΕ.

Θύμα του του τροχαίου, που σημειώθηκε μεταξύ Καστανούλας και Αρέντας, όταν Ι.Χ. έπεσε σε γκρεμό, είναι ο πατέρας του Παναγιώτης, 82 ετών.


Η κηδεία του άτυχου ηλικιωμένου θα τελεστεί το Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Καινουργίου.

Ο μηχανικός και επιχειρηματίας Χρήστος Παναγιωτόπουλος, είναι ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας που διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις κατασκευές στην Ελλάδα. Ο αδελφός του ηγείται της κατασκευαστικής P&C Development, που είναι η επιχείρηση της οικογένειας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, μέχρι πρότινος εκτελεστικός Πρόεδρος της ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ανέλαβε πρόσφατα, εκτός του ρόλου του ως Προέδρου, και καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Η ΑΚΤΩΡ είναι ο κατασκευαστικός βραχίονας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ και η μεγαλύτερη θυγατρική του. Κατέχει ηγετική θέση και διεθνή παρουσία στον τομέα των υποδομών, παρέχοντας μεγάλο εύρος διαφοροποιημένων υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις Κατασκευές, στα Φωτοβολταϊκά Πάρκα, στις Λατομικές δραστηριότητες, στη Διαχείριση Τεχνικών Εγκαταστάσεων και στη Διαχείριση Έργου.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button