ΕξελίξειςΠολιτική

Τριανταφύλλου: "Υπάρχει και το μνημονιακο παρακράτος"

triantafullou-new

“Οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων στο Δημόσιο Τομέα αμαυρώθηκαν από την άγρια δολοφονία του αντιφασίστα Πάυλου Φύσσααπό Χρυσαυγίτη θύτη.

Πλάι στο Μνημονιακό κράτος που ισοπεδώνει και διαλύει την Παιδεία και την Υγεία, που οδηγεί τον ένα μετά τον άλλο όλους τους εργαζόμενους στην εισοδηματική εξαθλίωση, την ανεργία και την απόγνωση, που οδηγεί τον ελληνικό λαό στην υποτέλεια και την αναξιοπρέπεια υπάρχει πλέον και το Μνημονιακό παρακράτος.

Μέσα σε λίγες μέρες επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα, προκλήσεις στο Μελιγαλά και τώρα δολοφονία στο Κερατσίνι. Αποκλειστικοί στόχοι των επιθέσεών τους δεν είναι οι Μνημονιακοί ή η Τρόικα αλλά εργαζόμενοι , νέοι συνδικαλιστές, αριστεροί, αντιφασίστες και μετανάστες.

Στόχος ευκρινής πρόδηλος κα δηλωμένος να κάμψουν την αγωνιστικότητα και το φρόνημα του αγωνιζόμενου λαού , να εμπεδώσουν το φόβο και τον αυταρχισμό.

Σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο εκτροπής και τρομοκράτησης των πολιτών , η υπεράσπιση της δημοκρατίας θα πρέπει να γίνει με τον πιο απόλυτο τρόπο, με αποφασιστικότητα και εγρήγορση, με ομόνοια. Μια τέτοια αποστομωτική απάντηση , πρέπει, μπορεί να δοθεί και θα δοθεί  μόνο από το μαζικό λαϊκό κίνημα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button