ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Συνάντηση Μ. Τριανταφύλλου με στρατιωτικούς της Αιτωλ/νίας για το μέλλον των μονάδων της περιοχής

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ,στο πλαίσιο ενημέρωσης και έναρξης συνεργασίας με τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη – επίλυση προβλημάτων των εν ενεργεία στρατιωτικών Αιτωλοακαρνανίας, είχε επίσημη συνάντηση με την Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Τριανταφύλλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ, ο Πρόεδρός κ. Απόστολος Λεμονιάς, εξέθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας, με σημαντικότερα την υποβάθμιση ή παύση λειτουργίας των Μονάδων της και το θέμα των Διοδίων της Ιονίας οδού – υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου.


Επίσης διεξήχθη συζήτηση για θέματα που άπτονται στην αρμοδιότητα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), μιας και ο Πρόεδρος αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και η Βουλευτής μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η κ. Τριανταφύλλου Μαρία, από πλευράς της, διαβεβαίωσε τα μέλη της ΕΣΠΕΑΙΤ ότι σύντομα θα λάβουν απαντήσεις για το θέμα των Διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου και θα πραγματοποιηθούν νέες συναντήσεις με θέμα την λειτουργία των Μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας.

«Η συνάντηση έλαβε χώρα μέσα σε πολύ καλό κλίμα, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητικός διάλογος και υπήρξε η αμοιβαία διαβεβαίωση και από τις δύο πλευρές για επικοινωνία και εκ’ νέου συναντήσεις ώστε να υπάρξουν λύσεις στα υφιστάμενα, αλλά και μελλοντικά προβλήματα που θα προκύψουν», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button