Τριάδα ο Παναιτωλικός

Την πορεία ανόδου συνεχίζει ο Παναιτωλικός, που δεν πτοήθηκε από τις απουσίες
Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Παναιτωλικού, που παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες κατάφερε να περάσει από την Φυλή και να επικρατήσει του Θρασύβουλου με 3-1.

Τα καναρίνια, αν και έπαιζαν με ενδεκάδα εκτάκτου ανάγκης, είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόγιοβιτς, το οποίο κέρδισε στο 6′ ο Φαβάλι, ο οποίος ανατράπηκε από τον Σύρο.


Παρά την «ψυχρολουσία» από το γρήγορο τέρμα, οι γηπεδούχοι βρήκαν το σθένος να απαντήσουν με τον Βασιλείου, ο οποίος στο 30′ σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σταφανάκου.

Η απάντηση ήταν άμεση για την ομάδα από το Αγρίνιο, καθώς ο Κούσας 8 λεπτά αργότερα με προβολή κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο συνήθης ύποπτος, Μπόγιοβιτς, ο οποίος μετά από πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά του Μπακάκη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και δεν δυσκολεύτηκε να κλειδώσει την νίκη για την ομάδα του.

gazzeta.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress