ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Τραυματισμός εννιάχρονης σε παιδική χαρά – Τί απαντά ο δήμαρχος Αμφιλοχίας

Όσα υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού

Το αυτί ενός εννιάχρονου κοριτσιού έχει κοπεί στα δύο. Από την παιδική τσουλήθρα με σχοινιά για σκαλιά το μικρό κορίτσι έπεσε και βρέθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για ράμματα.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS πώς το παιδί της χτύπησε τόσο σοβαρά, ενώ είχε πάει να παίξει σε αυτήν την παιδική χαρά στην Αμφιλοχία.


«Πήγε στην παιδική χαρά, έπεσε από ένα παιχνίδι, έκοψε το αυτί της. Η παιδική χαρά δεν έχει άδεια, δεν είχε όμως καμία πινακίδα ή κάτι που να λέει απαγορεύεται η χρήση της ή οτιδήποτε».

Απαγορευμένη ή όχι η παιδική χαρά;

Η κάμερα του LIVE NEWS κατέγραψε την ανακοίνωση που απαγορεύει την είσοδο και τη χρήση της παιδικής χαράς. Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού υποστηρίζει ότι το Σάββατο (16/3) που έγινε το ατύχημα, δεν υπήρχε καμία σήμανση, όταν πήγε το 9χρονο κοριτσάκι να παίξει. Μάλιστα, μέσα στον χώρο υπήρχαν και άλλα παιδιά.

«Τη σήμανση τη βάλανε χθες το βράδυ αφού κάναμε εμείς κάποια παράπονα. Υποτίθεται ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα εφόσον δεν υπήρχε σήμανση κλπ. Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, δεν υπήρχαν λουκέτα, μπορεί μας είπαν να ήταν παραβιασμένα αλλά και πάλι. Και την ώρα που πήγε το δικό μου το παιδί ήταν και άλλοι γονείς με τα παιδιά τους εκεί πέρα, οπότε…», ανέφερε η μητέρα της 9χρονης.

Ούτε απαγορευτική σήμανση, αλλά ούτε και λουκέτα που να κλειδώνουν τον χώρο υπήρχαν, σύμφωνα με τη μητέρα του κοριτσιού που έκοψε το αυτί του πέφτοντας από παιχνίδι. Κάτι που ο δήμαρχος διαψεύδει από τη μεριά του.

Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας Σ. Τορουνίδης δήλωσε: «Υπήρχε σήμανση. Γνωρίζομαι πάρα πολύ καλά με την οικογένεια. Υπήρχε και σήμανση και ήταν κλειδωμένες οι πόρτες. Τώρα προφανώς αν κάποιος αφαίρεσε κάποια στιγμή και δεν έπεσε στην αντίληψή μας μία αλυσίδα ή ένα λουκέτο, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».

Το κοριτσάκι όπως όλα τα παιδιά ήθελε να ανέβει στην τσουλήθρα. Μία λανθασμένη κίνηση που δεν υπολόγισε καλά ήταν αρκετή για να τραυματιστεί. Από τα σκοινιά αυτά σκίστηκε το αυτί της 9χρονης.

 

«Θα δείτε το αυτί της είναι κομμένο, φαίνεται δηλαδή πόσα ράμματα έχει κάνει, είναι αρκετό το κόψιμο. Είναι ένα σημείο το οποίο έχει και τσουλήθρα και ανεβαίνεις με κάτι σκοινιά επάνω. Πήγαμε στο Κέντρο Υγείας, της βάλανε μία γάζα. Μας διώξανε κατευθείαν, μας είπανε ή θα πάμε στην Άρτα ή θα πάμε στα Γιάννενα».

Οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ζητάνε να παρθούν μέτρα ασφαλείας. «Εμάς μας ενδιαφέρει τουλάχιστον είτε να κλείσει η παιδική χαρά, είτε τουλάχιστον να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να μην ξανασυμβεί αυτό ούτε στο δικό μου παιδί προφανώς, ούτε σε κανένα άλλο παιδί γιατί θα μπορούσε να είναι και κάτι χειρότερο», είπε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού.

Ο δήμαρχος Αμφιλοχίας από την πλευρά του σημείωσε: «Η παιδική χαρά είχε όλες τις προδιαγραφές. Απλά η παιδική χαρά δεν παραλήφθηκε από εμάς, μας την παραδώσανε σε αυτήν την κατάσταση».

Το κοριτσάκι αναρρώνει, με τους γονείς του να προσπαθούν να την κάνουν να ξεχάσει την τραυματική αυτή εμπειρία.

Πληροφορίες megatv.com

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button