Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Δ. Τραπεζιώτης: “Ουδέποτε με ενδιέφερε η Περιφέρεια-δεν εγκαταλείπω τον δήμο Αγρινίου”

Τις έντονες πληροφορίες που διακινήθηκαν ειδικά χθες περί απόσυρσης της υποψηφιότητας του και καθόδου του στην Περιφέρεια διαψεύδει σήμερα ο Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Ο κ. Τραπεζιώτης στη δήλωση του λέει ότι αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από “διάφορα συμφέροντα” τα οποία “ενοχλούνται από την παρουσία του” και πως θα συνεχίσει να εργάζεται για την ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Να σημειωθεί πάντως πως στη δήλωση του, δεν αναφέρει ξεκάθαρα πως θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αγρινίου. Αυτό είναι αξιοσημείωτο, μιας και οι πληροφορίες περί μη καθόδου του, επιμένουν.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τραπεζιώτη:

“Πληροφορήθηκα από τον τύπο καθώς επίσης και από έκπληκτους φίλους ότι εγκαταλείπω τον στίβο των κοινών αλλά και τον Δήμο Αγρινίου και προσανατολίζομαι προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όλες αυτές οι πληροφορίες που διαχέονται στα ΜΜΕ αποτελούν ασύστολα ψεύδη. Ουδέποτε διεκδίκησα και ουδόλως μ’ ενδιαφέρει να μετακινηθώ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και να εγκαταλείψω τον Δήμο Αγρινίου.

Αντιλαμβάνομαι ότι η πολιτική μου παρουσία ενοχλεί τους υπολογισμούς διαφόρων κέντρων εγκατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή μας, τα οποία πολέμησα μέχρι σήμερα σθεναρά και θα συνεχίσω να αντιμάχομαι γιατί θεωρώ ότι είναι υπεύθυνα για το τέλμα, την υστέρηση και την υποβάθμιση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας.

Στόχος της πολιτικής μου παρέμβασης, η οποία υπερέβαινε πάντα τα στενά κομματικά πλαίσια, είναι η υπεράσπιση του τοπικού δημοσίου συμφέροντος και η ανόρθωση του Δήμου Αγρινίου σε επίπεδο Ευρωπαϊκό, δηλαδή σε ένα Δήμο δημιουργικό με νομιμότητα, διαφάνεια, λογοδοσία και καινοτομία με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Δεν ανήκω στους επαγγελματίες πολιτικούς χωρίς επάγγελμα που έμαθαν να ζουν από το Κράτος και το Κόμμα αλλά αγωνίζομαι για τη θεσμική ενίσχυση και ενδυνάμωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την οποία είχα και έχω μια σχέση πάθους και αλήθειας.

Τα δύσκολα χρόνια του μνημονίου οδήγησαν τη χώρα σε αδιέξοδο και πεποίθησή μου είναι ότι η μοναδική λύση και διέξοδος είναι η Αποκέντρωση με ισχυρή και βιώσιμη Τοπική Αυτοδιοίκηση.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button