Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Όλα έτοιμα για το τουριστικό καταφύγιο στη Ναύπακτο – Παρελήφθησαν οι μελέτες

Παρελήφθησαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου την Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019, η γεωτεχνική μελέτη και μελέτη θεμελίωσης του Τουριστικού Καταφυγίου, οι οποίες αποτελούν τις τελευταίες απαιτούμενες μελέτες για την δημοπράτηση του έργου.

Ο φάκελος για την χωροθέτηση του Τουριστικού Καταφυγίου έχει κατατεθεί εδώ και αρκετούς μήνες στο Υπουργείο Τουρισμού και περιλαμβάνει την μελέτη χωροθέτησης, περιβαλλοντική μελέτη, βυθομετρική μελέτη και ακτομηχανική μελέτη.

Ο Πρόεδρος Αντώνιος Φράγκος ενημέρωσε το Δ.Σ. ότι η χωροθέτηση θα συζητηθεί στην επόμενη πρώτη συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων και η εισήγηση της Υπηρεσίας είναι ΘΕΤΙΚΗ.

Με την χωροθέτηση του τουριστικού καταφυγίου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου μπορεί να προχωρήσει στη δημοπράτηση του έργου στα πλαίσια του προγράμματος Interreg Ελλάδα – Ιταλία.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Φράγκος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την μέχρι τώρα συνεργασία ευχαριστώντας και τα μέλη της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι « Το Λιμενικό Ταμείο ενήργησε συλλογικά και στα πέντε αυτά χρόνια άφησε το στίγμα του προγραμματίζοντας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα που θα αλλάξουν την Ναυπακτία». Τέλος, ο Πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button