ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Τομεάρχης Αχαΐας της ΝΔ ο Φώτης Σκληρός

Ο Αιτωλοακαρνάνας εκπαιδευτικός Φώτης Σκληρός αναλαμβάνει Τομεάρχης Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Σε δήλωση του αναφέρει:

«Η επιλογή και η τοποθέτησή μου στη θέση του Τομεάρχη – Σύνδεσμο μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη.


Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου Στέλιο Κονταδάκη, τον Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού Νίκο Γιαννούρη και τον Γενικό Συντονιστή της Γραμματείας Οργανωτικού για τις κομματικές οργανώσεις της Εκλογικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Αντώνη Μπέκο και την δέσμευσή μου για την εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία μας.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την βούλησή μου για την βέλτιστη συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Αχαϊας, τις Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.), τα στελέχη και τους πολίτες της Αχαΐας».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button