ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Το ζήτημα του κόμβου Μενιδίου έθεσε στον υπουργό Υποδομών ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας

Επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία για επιθεώρηση των εκτελούμενων οδικών έργων πραγματοποίησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη.

Ο κ. Καραμανλής επισκέφθηκε σημείο του τμήματος της παράκαμψης Αμφιλοχίας, τμήματος του άξονα Άκτιο-Αμβρακία, όπου, σύμφωνα με δηλώσεις του, παρατήρησε μεγάλη πρόοδο των έργων, και εκτίμησε ότι η παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος της παράκαμψης θα γίνει εντός του φετινού καλοκαιριού. Το σύνολο του έργου εκτιμάται πως θα παραδοθεί έως το τέλος του 2023.


Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γιώργος Κατσούλας, ο οποίος παραβρέθηκε στην επίσκεψη, έθεσε ζητήματα που αφορούν τμήματα της Ιονίας Οδού που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, και συγκεκριμένα θέματα λειτουργίας, με πρωτεύων ζήτημα την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης του κόμβου Μενιδίου.

Από πλευράς Δήμου Αμφιλοχίας, παρόντες στην επίσκεψη του Υπουργού κ. Καραμανλή ήταν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Λιάπης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Μπεχλιούλης Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Νίκας Νικόλαος, και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ριζογιάννης Κωνσταντίνος.

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button