Εκλογές

Το Ποτάμι στο εκλογικό του κέντρο στο Αγρίνιο- παρουσίαση υποψηφίων (φωτο-video)

DSCN5216

Στο εκλογικό κέντρο του «Ποταμιού» στο Αγρίνιο, που βρίσκεται επί του πεζοδρόμου της Χαρ. Τρικούπη, συγκεντρώθηκαν απόψε φίλοι του κόμματος, στο πλαίσιο της τελευταίας προεκλογικής συγκέντρωσής του στην πόλη, που περιελάμβανε  ομιλία από τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ. Παναγιώτη Καρκατσούλη αλλά και μια σύντομη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία. 

DSCN5219Ο κ. Καρκατσούλης, που όπως αποκάλυψε έλκει την καταγωγή του από την ευρύτερη περιοχή, εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στο Αγρίνιο. : «Θέλω να σας μεταφέρω τη χαρά μου και έναν χαιρετισμό νίκης για ένα κίνημα λίγων μηνών, το Ποτάμι, ένα Ποτάμι που φαίνεται να πυκνώνει, φαίνεται να δυναμώνει και να πηγαίνει καλά σε πείσμα όλων των Κασσανδρών, των πιέσεων, των συκοφαντιών. Σε μια προεκλογική περίοδο που χαρακτηρίζεται μόνο από ένα πράγμα: από την έλλειψη επιχειρήματος, δηλαδή το ποιες είναι οι λύσεις για αυτά, τα δύσκολα, που έχουμε μπροστά μας. Λύσεις ψύχραιμες και ρεαλιστικές δεν ακούγονται. Ακούγονται μόνο συνθήματα, από τη μια μεριά ο φόβος και από την άλλη η παροχολογία», είπε ο κ. Καρκατσούλης, τονίζοντας πως το Ποτάμι, μέσα σε αυτή τη συγκυρία, «είναι ένα κίνημα που αρθρώνει έναν λόγο συνετό, έναν λόγο μέτρου και λογικής, χωρίς να είναι ένα κίνημα που λέει ότι τα πράγματα πρέπει να τα αφήσουμε όπως έχουν»: «Αυτό που λέμε είναι ότι θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς όμως να γκρεμίσουμε τη χώρα», τόνισε ο ίδιος. 

DSCN5220Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Ποταμιού  σχολίασε πως οι δημοσκοπήσεις δείχνουν καθαρά το Ποτάμι στην τρίτη θέση και αυτό είναι κάτι που αν συμβεί «εγγυάται την κυβερνητική σταθερότητα γιατί το Ποτάμι δεν είναι κομμάτι του παλιού πολιτικού συστήματος». 

DSCN5222

Αμέσως μετά, οι υποψήφιοι βουλευτές με το Ποτάμι στην Αιτωλοακαρνανία, Γιώργος Καρβούνης, Δημήτρης Παπαναστασόπουλος, Γεωργία Αναστασοπούλου, Βίκυ Αγγελή, Αλέξανδρος Τσίπρας, Χριστίνα Φούντζουλα, Σωτήρης Καβαθατζόπουλος, Νίκη Φούντα και Λευτέρης Αραχωβίτης, έκαναν μια σύντομη παρουσίαση του βιογραφικού τους και μίλησαν για όλους εκείνους τους λόγους που του ώθησαν στο να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και η υποψήφια Επικρατείας Γιούλη Μενουδάκου. 

DSCN5228 DSCN5231 DSCN5258 φωτογÏ-αφία 2 po-potami-parouriasi-psifodeltiou1po-potami-parouriasi-psifodeltiou3 po-potami-parouriasi-psifodeltiou4 po-potami-parouriasi-psifodeltiou5 po-potami-parouriasi-psifodeltiou6 po-potami-parouriasi-psifodeltiou7 po-potami-parouriasi-psifodeltiou8 po-potami-parouriasi-psifodeltiou9

po-potami-parouriasi-psifodeltiou9 po-potami-parouriasi-psifodeltiou2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close