Εκλογές

To Ποτάμι ευχαριστεί τους Αιτωλοακαρνάνες ψηφοφόρους του

po-potami-logo

Η ανακοίνωση του Ποταμιού με την οποία ευχαριστεί τους Αιτωλοακαρνάνες,  που τίμησαν το Ποτάμι με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015:

Το Ποτάμι, οι εθελοντές του και οι υποψήφιοι Βουλευτές, νοιώθουν την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αιτωλοακαρνάνες,  που τίμησαν το Ποτάμι με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Το μέλλον είναι τώρα και όλοι μαζί, ασχέτως κομματικής ταυτότητας, θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τη Χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε.

Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε ίσως στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση από τη μεταπολίτευση και μετά και σταθήκατε δίπλα σε ένα ψηφοδέλτιο ενός κινήματος μόλις 11 μηνών. Η συμπαράσταση σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων και την επικράτηση της κοινής λογικής στη πολιτική, σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία, να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους εκπροσώπους τους για την αντικειμενική και πλήρη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου.

Το Ποτάμι θα συνεχίσει να στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που είναι προς συμφέρον των πολιτών, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση με ουσιαστικές προτάσεις και προώθηση του διαλόγου. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close