Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας ενημέρωσε διαδικτυακά τους λογιστές

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδας Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με την ΕΛΦΕΕ Αχαΐας, την ΕΛΦΕΕ Ν. Ηλείας και τον ΣΛΦΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων, με την συμμετοχή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ διοργάνωσαν διαδικτυακή ημερίδα και ενημέρωσαν τους λογιστές στο πλαίσιο της δράσης «Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών».

Η ανακοίνωση:


«Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή ενημέρωση των συναδέλφων λογιστών για την Δράση “Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών ” , ως συνδιοργάνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με την ΕΛΦΕΕ Αχαΐας, την ΕΛΦΕΕ Ν. Ηλείας και τον ΣΛΦΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων, με την συμμετοχή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

Στην εκδήλωση την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και παρουσίασε άρτια και λεπτομερώς το στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Βιβή Ντζούφρα, αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος, ενώ στο τέλος τέθηκαν προφορικές και γραπτές ερωτήσεις από τους συναδέλφους στις οποίες δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής κ. Βασίλειο Γκοτσούλια (για την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη) και την κ. Ντζούφρα (για την λεπτομερή παρουσίαση). Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκα, καθώς και τους προέδρους των 3 συλλόγων λογιστών, κ. Μπογιάκη Αλέκο (Αχαΐα), κ. Αλέξη Νταουλάρη (Ηλεία) και κ. Τάσο Προβίδα (Αγρινίου και περιχώρων)».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button