ΆποψηΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Το μήνυμα της παράταξης Κατσιφάρα στους υποψηφίους των πανελλαδικών

“Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σας και σε όλα τα σταυροδρόμια που θα συναντήσετε στη ζωή σας”, εύχεται τους υποψηφίους των πανελλαδικών η περιφερειακή παράταξη “Δικαίωμα στην Πρόοδο” του πρώην Περιφερειαρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


“Αγαπητά μας παιδιά,

Οι φετινές Εξετάσεις μας βρίσκουν σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας παγκοσμίως. Η ζωή μας όμως και οι υποχρεώσεις μας, δεν σταματούν παρά τις δυσκολίες. Η σχολική χρονιά ολοκληρώνεται για όλους τους μαθητές, ενώ για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου ξεκινά μια νέα δοκιμασία.

Γνωρίζουμε πολύ καλά την βαρύνουσα σημασία που έχουν για εσάς αυτές οι Εξετάσεις. Δοκιμάζονται τα οράματα, τα όνειρά σας και για αρκετούς από σάς, όπως νιώθετε, το μέλλον σας.

Όμως στις εξετάσεις μπορεί να δοκιμάζονται η προετοιμασία, η μεθοδικότητα και οι γνώσεις σας, δεν επιβεβαιώνεται όμως και η προσωπικότητά σας. Δεν καθορίζουν αυτές ποιοι είστε, απλά δίνεται η ευκαιρία να ανοιχθεί ένας δρόμος που πολλές φορές οδηγεί σε
άλλους σταθμούς από αυτούς για τους οποίους αρχικά είχατε προσανατολισθεί.

Ζούμε σ’ ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς και με ταχύτητα, αφού η ρευστότητα είναι το βασικό του χαρακτηριστικό. Τα τελευταία γεγονότα που βιώνει η παγκόσμια κοινότητα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Εκεί που όλα «δείχνουν» καλά και ειρηνικά, ξαφνικά τα διαδέχονται η ανασφάλεια και ο φόβος, που κάποιες στιγμές γίνεται και τρόμος.

Επομένως μια ενδεχόμενη επιτυχία ή αποτυχία στις εξετάσεις είναι ένα γεγονός που δεν κρίνει ούτε τον εαυτό σας, ούτε το μέλλον σας.

Οι εξετάσεις είναι μια πραγματικότητα, μια νέα πρόκληση από τις πολλές που θα συναντήσετε στη ζωή σας!

Έχοντας πίστη στις γνώσεις σας, στις δυνάμεις σας, θα προσέλθετε και σε αυτόν τον αγώνα του στίβου της ζωής σας!

Σας ευχόμαστε καλό διάβασμα!

Καλή επιτυχία και μη φοβηθείτε αυτό, αλλά ούτε και τα επόμενα σταυροδρόμια που θα συναντήσετε στη ζωή σας!

Τομέας Παιδείας, Θρησκευμάτων και Νεολαίας”.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button