Δυτική Ελλάδα

To Lepanto Dive Centre στο Let's do it Greece

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του καταδυτικού κέντρου Ναυπάκτου “Lepanto Dive Centre” στην εθελοντική δράση “Let’s do it Greece” την Κυριακή 14 Απριλίου

Στη δράση αυτή συμμετείχαν πλήθος εθελοντές όπως οι Antirriotistas και Gefyristas, που βοήθησαν στον καθαρισμό παραλιών στην περιοχή του Αντιρρίου.

Το καταδυτικό κέντρο συμμετείχε εθελοντικά με μια ομάδα 9 δυτών και επικεφαλής τον υπεύθυνο της σχολής κ. Σαμπανιώτη Παντελή, έχοντας ως αποστολή τον καθαρισμό του βυθού της παραλίας μεταξύ του Αντιρρίου και της Γέφυρας. Από την προηγούμενη ήδη ημέρα είχε ξεκινήσει η προετοιμασία του “Lepanto Dive Centre” με τον τεχνικό έλεγχο του εξοπλισμού των δυτών και το σχεδιασμό της κατάδυσης στην αίθουσα σεμιναρίων που διαθέτει η σχολή.

Την ημέρα του καθαρισμού οι δύτες ανταμώθηκαν με τους υπόλοιπους εθελοντές, ενώ είχαν και την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με φορείς της περιοχής, όπως ο Περιφερειάρχης κ Κατσιφάρας και ο δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Μπουλές. Μετά και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία ο καθένας πήγε στο πόστο του. Οι δύτες με τις οδηγίες του κ. Σαμπανιώτη σάρωσαν το βυθό της παραλίας ευθύνης τους και ανέσυραν διάφορα μικροαντικείμενα που υποδήλωναν τη ρυπογόνο ανθρώπινη παρουσία στην περιοχή.

Ιδιαίτερη εντύπωση στους παριστάμενους έκανε η διαδικασία ανέλκυσης από το βυθό με μπαλόνια αντικειμένων όπως τεράστια λάστιχα, προφανώς υπολείματα των εργασιών κατασκευής της Γέφυρας. Το τέλος της κοπιαστικής μέρας βρήκε όλους τους συμμετέχοντες ικανοποιημένους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν αλλά και το τελικό αποτέλεσμα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όσους οργάνωσαν την εθελοντική αυτή δράση και βεβαίως στους δύτες του Lepanto Dive Centre για την κοπιαστική μα και ολόκαρδη τους συμμετοχή.

 

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button