Ροή Ειδήσεων

Το κείμενο της βράβευσης του ιστορικού "Μαχητή" του Αγρινίου από το ίδρυμα Μπότση

maxhths-botsi1Ειδική τιμητική διάκριση απένειμε το Ίδρυμα Μπότση στην εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗ , για την προσφορά του στην έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση και για τα 56 χρόνια λειτουργίας της ως την αρχαιότερη εφημερίδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Το κείμενο της βράβευσης έχει ως εξής: ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΜΑΧΗΤΉΣ η αρχαιότερη εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού Αιτωλοακαρνανιας.

maxhths-botsi2Ιδρύθηκε το 1961 από τον αείμνηστο Ανδρέα Κανη και από το 1986 μέχρι και σήμερα συνεχίζει να εκδίδεται από τον υιό του Νικόλαο Κανη . Ο ΜΑΧΗΤΉΣ το 2008 τιμήθηκε με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Καλύτερου Κυρίου Άρθρου που αθλοθετησε η Γενική Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα της παλαιάς Βουλής το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου παρουσία της Α. Ε Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, αρχηγών κομμάτων, υπουργών, εκπροσώπων της θρησκευτικής, στρατιωτικής, αστυνομικής ηγεσίας, γνωστών δημοσιογράφων και πλήθος κόσμου. Βραβεύτηκαν ακόμη 17 προσωπικότητες του ευρύτερου δημοσιογραφικού χώρου και 3 ακόμη εφημερίδες από όλη την Ελλάδα.
maxhths-botsi3Ο ιδιοκτήτης – εκδότης του ΜΑΧΗΤΉ Νικόλαος Κανης ευχαριστεί θερμά τους συνεργάτες του οι οποίοι έχουν την δική τους ιδιαίτερη συμβολή στην επίτευξη αυτής της διάκρισης.
Ευχαριστεί θερμά τους συνδρομητές και συνδιαλασσομενους με την εφημερίδα που κρατούν όρθια την προσπάθεια.

maxhths-botsi4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close