ΕκδηλώσειςΠολιτισμόςΡοή Ειδήσεων

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Αγρινίου συμμετείχε στα «χορευτάκια των Χριστουγέννων»

Συμμετείχε στην χορευτική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Αγρινίου

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 το Εργαστήριo Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ) Αγρινίου, στο πλαίσιο της δράσης «Μπορώ κι εγώ..» που υλοποιείται από ομάδα μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, συμμετείχε στη χορευτική εκδήλωση «Τα χορευτάκια των Χριστουγέννων», μέρος του προγράμματος του Δήμου Αγρινίου για τις εορταστικές εκδηλώσεις.

eeek agriniou (8)

Η κεντρική πλατεία γέμισε από παιδιά και εφήβους των τμημάτων ελληνικού παραδοσιακού Χορού και Γυμναστικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου, όπου μαζί με τη χορευτική ομάδα του σχολείου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα στο κοινό.


Έτσι, δόθηκε η ευκαιρία στους μαθητές να συνεργαστούν και να αλληλεπιδράσουν με συνομηλίκους της τυπικής εκπαίδευσης, επιτυγχάνοντας την εξωστρέφεια και την κοινωνική τους ενσωμάτωση.

«Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κ. Φάνη Τσιάμη που μας έδωσαν την ευκαιρία να αναδείξουμε τις χορευτικές μας ικανότητες και να αποδείξουμε ότι Μπορούμε κι εμείς!», αναφέρει το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αγρινίου.

eeek agriniou (12)

eeek agriniou (11)

eeek agriniou (10)

eeek agriniou (9)

eeek agriniou (8)

eeek agriniou (7)

eeek agriniou (6)

eeek agriniou (5)

eeek agriniou (4)

eeek agriniou (3)

eeek agriniou (2)

eeek agriniou (13)

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button