ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Το αυτοκίνητο του δήμου Αγρινίου με το αδέσποτο, τροφοδότησε νέες αντιδράσεις

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χθες Τετάρτη, με αγροτικό όχημα του δήμου Αγρινίου, να μεταφέρει κλουβί με αδέσποτο στην περιοχή της Στράτου, πυροδότησε νέες αντιδράσεις.

Οπως είναι γνωστό, παρά τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει από το μακρινό 2014, η δημοτική αρχή του Αγρινίου, κατά κύριο λόγο αρκέστηκε σε μια αποσπασματική διαχείριση με στειρώσεις, αποπαρασιτώσεις κλπ, καταγράφοντας όμως πολύ σοβαρή καθυστέρηση στην δημιουργία ενός μόνιμου καταφυγίου.

Παλιότερα είχε εξευρεθεί χώρος κοντά στα Καλύβια, αλλά η σχετική προσπάθεια δεν είχε συνέχεια, για να φτάσουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2020, εξι χρόνια μετά, όταν και ανακοινώθηκε το έργο του καταφυγίου στην περιοχή της Στράτου. Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστή η τύχη του έργου και σε ποια φάση βρίσκεται η όλη διαδικασία μέχρι την έναρξη του.

Έτσι, η θλιβερή εικόνα μεταφοράς του αδέσποτου για τον ανοικτό χώρο στην Στράτο, για τον οποιον έχουν γίνει πολλές καταγγελίες ως προς τις συνθήκες ευζωίας των αδέσποτων, προκάλεσε νέες αντιδράσεις πολιτών, που εγκαλούν τον δήμο για την συνολική διαχείριση του ζητήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button