ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» για το θάνατο της Μαίρης Χρυσικοπούλου

«Αγωνίστηκε με καλοσύνη, ευγένεια και αρχοντιά για να συγκεντρώσει και να αναδείξει τα λαϊκά στοιχεία του τοπικού μας πολιτισμού»

Σε ανακοίνωση για το θάνατο της Μαίρης Χρυσικοπούλου το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» αναφέρει τα εξής:

«Σύσσωμοι οι φορείς και οι πολίτες του Αγρινίου σήμερα απευθύνουν έναν τελευταίο χαιρετισμό σε μια γυναίκα που σε όλη της τη ζωή αγωνίστηκε με καλοσύνη, ευγένεια και αρχοντιά για να συγκεντρώσει και να αναδείξει τα λαϊκά στοιχεία του τοπικού μας πολιτισμού και να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της, με υπομονή και επιμονή, στην επίτευξη των στόχων που η ίδια η αγρινιώτικη κοινωνία έθετε. 


Ήταν παντού! Σε κάθε συλλογικό κάλεσμα που αφορούσε την πόλη. Ήταν εκεί όχι ως «περαστική» ή αδιάφορη ή για δημόσιες σχέσεις, αλλά με άποψη και θέση, έτοιμη για πρωτοβουλίες και αγώνες και πολλές φορές ο χώρος που στεγαζόταν τα γραφεία του Παναιτωλοακαρνανικού Συλλόγου Γυναικών έγιναν χώρος συνάντησης για όσους αγαπούσαν και νοιάζονταν γι’ αυτή την πόλη. 

Η τοπική μας κοινωνία σήμερα αποχαιρετά για τελευταία φορά μια γυναίκα που σε όλη της τη ζωή ήταν παρούσα στο δημόσιο χώρο της πόλης και πάντα για καλό και πάντα για το καλύτερο. Καλό ταξίδι Μαίρη Χρυσικοπούλου. Θα είσαι πάντα εδώ».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button