Δυτική Ελλάδα

Το 5ο Lake Party τελείωσε… ραντεβού στο 6ο Lake Party!

pol-lake-party-5-a

Το 5o LAKE PARTY στην Λίμνη Τριχωνίδα στέφθηκε κι αυτό με μεγάλη επιτυχία.

Η προσέλευση του κόσμου για μια ακόμη φορά ήταν  τεράστια και σε όλη την διάρκεια του, που ξεκίνησε από νωρίς το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου είδαμε όσα θα θέλαμε να δούμε σε μια μεγάλη διοργάνωση καθώς εκτός από τα μουσικά δρώμενα με τις live εμφανίσεις και dj sets γνωστών καλλιτεχνών όπως και τα shows που έλαβαν χώρα εκεί, ξεκίνησαν κι επίσημα πλέον τα LAKE SPORTS με δραστηριότητες και μέσα στα νερά της Λίμνης Τριχωνίδας αλλά και έξω από αυτήν όπως το LAKE VOLLEY.

Οι παράλληλες δραστηριότητες σε όλη την διάρκεια του 1ου πλέον ολοήμερου Lake Party ήταν αρκετές για να μας κρατούν σε εγρήγορση όπου ανάμεσα τους είδαμε και την πρώτη έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Λίμνη Τριχωνίδα.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, στην ανακοίνωση τους, αναφέρουν ακόμη:

“Μπορούμε άφοβα να πούμε ότι το 1ο ολοήμερο LAKE PARTY και το 5ο κατά σειρά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες διοργανώσεις τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού.

Η άρτια διοργάνωση του σε συνδυασμό με το μοναδικό τοπίο αλλά και οι προσεκτικές επιλογές με γνώμονα την διασκέδαση και ψυχαγωγία όλου του κόσμου τόσο μουσικά όσο και οργανωτικά αλλά και με την στήριξη του κόσμου που το ζεί από κοντά, κόντρα στην κρίση κάνουν το LAKE PARTY να εξελίσσεται και να εμπλουτίζεται συνεχώς με στόχο να είναι σημείο αναφοράς, διασκέδασης και πόλος έλξης και προβολής της περιοχής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και να καταφέρει να δώσει μια πνοή ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή και στην μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας…Την Λίμνη Τριχωνίδα!

Εκ μέρους της διοργάνωσης του LAKE PARTY θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίζετε σ’αυτήν την προσπάθεια κι από κοντά αλλά κι από μακριά, κάθε φορά όλο και πιο δυνατά και με όλο το ψυχικό σθένος και πάθος που το μοιράζεστε μαζί μας.

pol-lake-party-5-b

pol-lake-party-5-c

pol-lake-party-5-d

pol-lake-party-5-e

pol-lake-party-5-f

pol-lake-party-5-g

pol-lake-party-5-gg

pol-lake-party-5-h

pol-lake-party-5-i

pol-lake-party-5-k

pol-lake-party-5-l

pol-lake-party-5-m

pol-lake-party-5-n

Περισσότερες λεπτομέρειες και νέα θα βρίσκετε και στο site μας:http://lakeparty.gr/

καθώς και στο Facebook: https://www.facebook.com/lakepartytrixonida

 

Ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας στο 6ο LAKE PARTY στις  …!!!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close