ΕξελίξειςΠολιτική

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον Κουρουμπλή οι διοικητές των ΥΠΕ

epi-ypourgeio-ygeias

Είχαν συνάντηση μαζί του για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ορισμένων νοσοκομείων

Τις παραιτήσεις τους στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας έθεσαν οι διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών μετά από συνάντηση που είχαν με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Ανδρέα Ξανθό.
Στη συνάντηση οι δύο υπουργοί ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ορισμένων νοσοκομείων.


Παράλληλα ζητήθηκε από τις διοικήσεις των ΥΠΕ να προσδιορίσουν τις ελλείψεις τους σε διοικητικό προσωπικό με σκοπό την κάλυψη των αναγκών από δημόσιους υπαλλήλους που θα επαναπροσληφθούν σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Ζήτηθηκε, τέλος, να καταθέσουν – έως το τέλος της εβδομάδας – ενημερωτικό σημείωμα με αναλυτικά στοιχεία για τα κτίρια που μισθώνονται για λογαριασμό των ΥΠΕ, προκειμένου να επανεξεταστούν οι συμβάσεις μίσθωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις να διερευνηθεί το ενδεχόμενο μεταφοράς υπηρεσιών σε ιδιόκτητα κτίρια του Δημοσίου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close